Video

Zie de jeugd van een seriemoordenaar in 'My Friend Dahmer' trailer

Jeffrey Dahmer zat gewoon op de middelbare school voordat hij een beruchte seriemoordenaar werd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:00 in Video
Bekijk hieronder de trailer voor My Friend Dahmer, het drama over de jeugd van de beruchte seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Voordat hij tussen 1978 en 1991 in Amerika minstens 17 jongens en mannen vermoorde (en sommige verkrachtte en/of op at) zat hij gewoon op de middelbare school. En hij had vrienden, inclusief John 'Derf' Backderf. Die schreef over die tijd het stripboek My Friend Dahmer, en nu is er de film My Friend Dahmer, met Ross Lynch als het titelpersonage:Jeff Dahmer is een onhandige tiener die worstelt met het leven op de middelbare school, terwijl zijn familieleven een ruïne is geworden. Hij verzamelt roadkill (de lijken van dieren die gestorven zijn na een aanrijding), raakt geobsedeerd door een jogger in zijn buurt en probeert om te gaan met zijn instabiele moeder en goedbedoelende vader.

Dahmer begint raar te doen op school, en met zijn maffe gedrag wint hij een groep muzikale nerds voor zich die de Dahmer Fan Club oprichten, met als hoofd Derf Backderf. Maar dit nieuwe kameraadschap kan zijn steeds slechter wordende gedrag niet verhullen. Terwijl de diploma uitreiking op school nadert, balanceert hij steeds meer op het randje van de waanzin.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Die was echt knetter tot de macht knetter.

Sunspot

Avatar

Maar ook heel goed met mensen beïnvloeden, wel eens een docu over hem gezien.

Maar dat zijn psychopaten vaak, iets in hersens meestal, doen makkelijk alles zonder schaamte, kunnen onwijs goed liegen zonder een spier te verrekken...

nieuwslaatste nieuws

meest populair