Zie de jeugd van een seriemoordenaar in 'My Friend Dahmer' trailer

Zie de jeugd van een seriemoordenaar in 'My Friend Dahmer' trailer

Jeffrey Dahmer zat gewoon op de middelbare school voordat hij een beruchte seriemoordenaar werd.

Bekijk hieronder de trailer voor My Friend Dahmer, het drama over de jeugd van de beruchte seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Voordat hij tussen 1978 en 1991 in Amerika minstens 17 jongens en mannen vermoorde (en sommige verkrachtte en/of op at) zat hij gewoon op de middelbare school. En hij had vrienden, inclusief John 'Derf' Backderf. Die schreef over die tijd het stripboek My Friend Dahmer, en nu is er de film My Friend Dahmer, met Ross Lynch als het titelpersonage:



Jeff Dahmer is een onhandige tiener die worstelt met het leven op de middelbare school, terwijl zijn familieleven een ruïne is geworden. Hij verzamelt roadkill (de lijken van dieren die gestorven zijn na een aanrijding), raakt geobsedeerd door een jogger in zijn buurt en probeert om te gaan met zijn instabiele moeder en goedbedoelende vader.

Dahmer begint raar te doen op school, en met zijn maffe gedrag wint hij een groep muzikale nerds voor zich die de Dahmer Fan Club oprichten, met als hoofd Derf Backderf. Maar dit nieuwe kameraadschap kan zijn steeds slechter wordende gedrag niet verhullen. Terwijl de diploma uitreiking op school nadert, balanceert hij steeds meer op het randje van de waanzin.

NieuwsFilm

meest populair