Gruwelijke moorden in trailer 'Jigsaw'

Gruwelijke moorden in trailer 'Jigsaw'

Let the games begin.

Na een afwezigheid van 7 jaar keert nog deze maand de Saw-franchise terug in de wereldwijde bioscoopzalen. Oorspronkelijk werd de filmserie in 2010 afgerond met het zevende deel Saw 3D, maar Lionsgate trok de franchise weer uit de kast nadat ze overtuigd waren van een script van Josh Stolberg en Peter Goldfinger. Hieronder zie je een nieuwe trailer voor de horrorfilm.

De onderstaande trailer werpt in zo'n minuut tijd een blik op de complete franchise, en dan met name op de gruwelen van de Jigsaw-moordenaar. Het nieuwe achtste deel borduurt hier vrolijk op verder en er worden weer flink wat mensen tot eeen beslissing gedwongen welke eigenlijk altijd leidt tot een behoorlijk onplezierige dood. Onderstaande beelden uit de trailer 'The Philosophy of Jigsaw' tonen aan dat deze toegepaste handelswijze op vele manieren effectief kan zijn.


In Jagsaw zijn er rollen voor Tobin Bell als John Kramer / Jigsaw, Matt Passmore, Laura Vandervoort en Callum Keith Rennie. De film van de regisseur Peter en Michael Spierig verschijnt op 26 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair