Video

Gruwelijke moorden in trailer 'Jigsaw'

Let the games begin.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:33 in Video
Na een afwezigheid van 7 jaar keert nog deze maand de Saw-franchise terug in de wereldwijde bioscoopzalen. Oorspronkelijk werd de filmserie in 2010 afgerond met het zevende deel Saw 3D, maar Lionsgate trok de franchise weer uit de kast nadat ze overtuigd waren van een script van Josh Stolberg en Peter Goldfinger. Hieronder zie je een nieuwe trailer voor de horrorfilm.

De onderstaande trailer werpt in zo'n minuut tijd een blik op de complete franchise, en dan met name op de gruwelen van de Jigsaw-moordenaar. Het nieuwe achtste deel borduurt hier vrolijk op verder en er worden weer flink wat mensen tot eeen beslissing gedwongen welke eigenlijk altijd leidt tot een behoorlijk onplezierige dood. Onderstaande beelden uit de trailer 'The Philosophy of Jigsaw' tonen aan dat deze toegepaste handelswijze op vele manieren effectief kan zijn.


In Jagsaw zijn er rollen voor Tobin Bell als John Kramer / Jigsaw, Matt Passmore, Laura Vandervoort en Callum Keith Rennie. De film van de regisseur Peter en Michael Spierig verschijnt op 26 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Na deel één niets meer gezien maar was het nu echt zo dat op een gegeven moment ontsnappen niet meer mogelijk was en dus het idee van jigsaw on zeep werd geholpen?

nieuwslaatste nieuws

meest populair