Algemeen

Is dit het plot van 'Venom'?

De eerste geruchten rond het verhaal druppelen naar buiten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:29 in Algemeen
Nu de cast van Venom, waarin Tom Hardy de hoofdrol speelt, langzaam bijeen komt, beginnen er voor het eerst geruchten naar buiten te komen rond het plot. Naar het schijnt baseert regisseur Ruben Fleischer zijn comicfilm op de Lethal Protector-verhalen.

De site Omega Underground meldt dat de film op de comics uit 1993 gebaseerd wordt. Daarin weet Eddie Brock vrede te sluiten met de symbiont en zelfs een wapenstilstand met Spider-Man te sluiten. Hij gaat ermee akkoord uit New York te vertrekken en reist naar San Francisco, waar hij voor het goede gaat vechten. Al snel haalt zijn verleden hem echter in en is er een groep huurlingen die hem wil doden en zijn er andere symbionten, die hij samen met zijn vroegere vijand Spider-Man verslaat.

De informatie wordt gesterkt door het feit dat de film deels opgenomen zal worden in San Francisco. Wellicht dat de site Omega Underground het dus bij het rechte eind heeft. Vanaf 5 oktober 2018 in de bioscoop.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Als ik dit zo lees lijkt het mij allemaal nog raar aangezien die Spidey nooit ontmoet heeft.

Shifty777

Avatar

Het is de plot, niet het plot.

Robbepost

Avatar

Spidey doet toch (nog) niet mee in dit 'universum'?

Sunspot

Avatar

Ik had er een strip van, heb het alleen niet meer, wel een paar anderen uit die tijd, jammer dat ik ze niet allemaal mee rheb :(.

Maar hoe zit het met Spiderman inderdaad.

ajleppink

Avatar

Was er niet iets met de rechten en dat idd Spider-Man dan niet in de film zou komen. Omdat Spider-Man in het marvel universum zit.

Sunspot

Avatar

@ajleppink

Volgens mij bepaald Sony uiteindelijk wat er met Spidey gebeurd, ze kunnen gewoon besluiten Tom Holland naar het Sony universum te halen, of te recasten, maar lijkt me niet dat ze dat gaan doen, recasten.

Nature

Avatar

Wist niet dat Venom in de strips ook voor de goede vocht. Klinkt logisch als ze op deze manier een Venom film maken. Ben benieuwd.

Joslyn

Avatar

Slaat nergens op. Sony blijkt niet in staat te zijn om nog goede Spider-Man films te maken. Nu maken ze van Venom een good guy ( ofwel gewoon Spidey in zwart pak) en gaan ze het weer proberen.
Iedereen wil toch gewoon een goed uitgewerkte Venom in een Spider-Man film zien?

Sunspot

Avatar

@Shifty777

Volgens mij kan zowel de en het plot, althans volgens Van Dale.

Sunspot

Avatar

@Joslyn

uiteraard, maar niet met die Tom Holland eerlijk gezegd.

Frietgezicht

Avatar

Normaal gesproken zou ik dit totaal niet zien werken.
Venom hoort gewoon te beginnen als een badguy en eventueel langzaam een draai te maken maar nooit volledig de switch makend naar de good side.
Beetje zoals Loki dus,als ik zo de Thor trailers bekijk is die inmiddels aardig terug aan de goede kant.

Maar omdat Michelle Williams en Tom Hardy meedoen verwacht ik toch wel kwaliteit.

GreenHornet

Avatar

Verhaal heeft iets weg van The Punisher

rainking

Avatar

ALS dit waar is, dan is 't een gewaagde zet, die ik niet echt slim zou willen noemen.

"Iedereen" weet: Venom = bad guy / villain. Als je daar aan gaat sleutelen, dan raken de bioscoopgangers die niet beter weten in de war. Ik geloof nooit dat dat goed is voor je kaartverkoop.

Om een kort verhaal lang te maken neem ik je even terug naar eind '88 / begin '89. DC publiceerde toen een Batman verhaal genaamd A Death In The Family. In dat verhaal werd Robin gedood door The Joker. Dit had zo'n impact dat het zelfs het landelijke nieuws haalde. Alleen...die mensen volgen geen comics en hebben geen idee wat er speelt en wat er in tientallen jaren gebeurd is. Degene die ze als Robin kenden, Dick Grayson, had ondertussen een ander alter ego aangenomen, genaamd Nightwing. De nieuwe Robin was een straatschoffie, genaamd Jason Todd, waar veel lezers een hekel aan hadden. Er werd een poll gehouden, waarbij je een telefoonnummer kon bellen of Jason 't verhaal zou overleven of niet. Helaas voor Jason, hij zou 't niet na kunnen vertellen. Maar op 't nieuws was 't dus van alle kanten "Robin dood!", "Iconisch karaker gedood door The Joker!", niet wetend dat dit allang niet meer de Robin was die ze kenden of mee waren opgegroeid.

En zo'n gevoel heb ik dus ook bij dit bericht. Leuk voor Spidey-fans misschien, maar minder handig voor het grote publiek, waar het grote geld vandaan moet komen.

Frietgezicht

Avatar

^ Nee joh,lul niet slap.

Ga de stad in en vraag de eerste 100 mensen naar de persoon in Venom. Ik denk dat je met geluk er 2 kan vinden die Eddie Brock zeggen.

Grote publiek kent Venom amper hoor.

Venom is geen Joker(die nog meer naamsbekendheid kreeg van goede films wat Venom niet gehad heeft)Ik neem aan dat Eddie Brock/Venom gewoon een goede introductie kent voor de mensen die hem niet kennen. Met een goede trailer en promotie gaan er wel wat mensen.

De mensen die Venom wel kennen gaan sowieso wel als blijkt dat de film 'goed' is.Het verhaal wat jij verteld hebt kende ik al maar blijft heerlijk dat de dood van een karakter in een strip het nieuws kon halen. Jammer eigenlijk dat die tijden voorbij zijn.

Goku32

Avatar

Als ik dit zo lees krijgt hij mot met andere symbionten. Dus hopelijk toch carnage dat zou echt super vet zijn man

Civilian Supreme

Avatar

Venom kan beter eerst als moordende gek neergezet worden die dan later toch een beetje berouw krijgt en toch ook nog wel goede dingen doet maar nooit helemaal een good guy wordt. Doe je het andersom werkt het niet. Ze kunnen hem beter eerst introduceren in de spiderman films. Bijv. Eerst in deel 2 Venom en in deel 3 Carnage, waar ze het dan samen tegen moeten opnemen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair