McFarlane over de invloed van 'Jaws' op 'Spawn'

McFarlane over de invloed van 'Jaws' op 'Spawn'

De regisseur laat daarnaast weten dat ruim 90% van de visuele effecten in de horrorfilm praktisch zullen zijn.

De productie van Todd McFarlane's Spawn-reboot zal zeer binnenkort van start gaan en zal ruim 10 miljoen dollar kosten. De Blumhouse-productie zou een oorsprongverhaal over de antiheld vermijden en hem maar sporadisch echt in beeld laten zien.

McFarlane, die de film deels zelf financiert om ervoor te zorgen dat hij zelf mag regisseren en een R-rated film kan maken, liet aan Yahoo weten dat Steven Spielbergs Jaws de nodige invloed zal hebben op de film:



De pre-productie van de film is momenteel volop ingang. McFarlane liet daarnaast weten hij momenteel zoekt naar een distributiedeal die zorgt voor een gegarandeerde wijde bioscooprelease. De film moet eind 2018/begin 2019 de bioscopen bereiken. McFarlane geeft verder aan dat 85-90% van de visuele effecten praktisch gemaakt zullen worden.

Naast Spawn ontwikkelt McFarlane momenteel ook een Sam and Twitch spinoff-serie in samenwerking met Kevin Smith. AMC en BBC America lijken de meeste interesse te hebben in de serie en volgende maand zullen de netwerken een beslissing nemen.



NieuwsFilm

meest populair