Scott Haze te zien naast Tom Hardy in 'Venom'

Scott Haze te zien naast Tom Hardy in 'Venom'

Ook Riz Ahmed en Michelle Williams spelen rollen in de Spider-Man spinoff.

Scott Haze (Midnight Special, Only the Brave) is de nieuwste toevoeging aan de door Ruben Fleischer geregisseerde Spider-Man spinoff Venom voor Sony Pictures, aldus Heat Vision.

Tom Hardy speelt in Venom de Marvel-anitheld. Naast Hardy en Haze zullen in de film ook Riz Ahmed, Michelle Williams en Jenny Slate te zien zijn. Het is nog onduidelijk welk personage Haze zal staan, maar Carnage is zeker niet vergezocht wanneer je zijn rol in Child of God hebt gezien.

De verhaallijn van Venom wordt nog steeds geheimgehouden, maar volgens een recent verslag van Omega Underground zou de strop Venom: Lethal Protector wel eens kunnen dienen als de basis. In dit verhaal zou Eddie Brock (alias Venom) met Spider-Man hebben afgesproken dat hij met rust wordt gelaten mits hij geen misdaad meer pleegt.

Brock verhuist naar San Francisco, waar hij wordt ontdekt door een groep huurmoordenaars met superkrachten die zich The Jury noemt en Venom wilt uitschakelen. Zoals eerder al gemeld, zal Venom geen onderdeel uitmaken van het Marvel-filmuniversum.

De opnames van de film moeten dit najaar nog van start gaan (deel in San Francisco) en de film moet in oktober volgend jaar al de bios bereiken. Avi Arad, Matt Tolmach en Amy Pascal produceren.

NieuwsFilm

meest populair