Algemeen

Opnames 'Venom' officieel begonnen!

Na veel tegenslagen komt de film er dus echt.

door Jim Pedd om 18:56 in Algemeen
Het is al begonnen! De opnames van Venom zijn van start gegaan, na jaren van voorbereidingen en mislukte pogingen. Onderstaande foto laat zien dat regisseur Ruben Fleischer eindelijk van start kon gaan, samen met hoofdrolspeler Tom Hardy. De andere hoofdrolspelers zien we niet op het beeld.

Dat de productie eindelijk van start is, is een mooi teken. Sony probeerde al tijden om een film rond Venom te lanceren, maar dat lukte alsmaar niet. Nu komt die film er dus eindelijk wel en wordt daarmee een nieuw filmuniversum gelanceerd. Althans, dat hoopt de studio, die ook andere spin-off films rond Spider-Man personages wil maken.

De Venom-film wordt omschreven als een mengeling van horror en sci-fi en mikt op een R-Rating. De release staat gepland voor oktober 2018. Een paar maanden later, in februari 2019, gaat de tweede spin-off, Silver and Black, in première.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Geen goed teken, zoiets moet gewoon een solide basis hebben en een goed verhaal geschreven door iemand met een hart voor de comic wereld.
Hier hoor je geen start problemen mee te hebben, Venom is een beetje de Boba Fett van de Spiderman wereld.

shellghost

Avatar

R rated klinkt goed. Smiley face

Sunspot

Avatar

Waar is Spiderman, als dit echt een succes wordt, dan zal de kans groot zijn dat ze Spiderman naar het universum gaan brengen, maar dan moeten ze wel Tom Holland vervangen, want Tom Holland's Spiderkid gaat niet werken met R-Rated.

Hoop dat het een groot succes wordt en ze Spiderman erbij gaan halen, recast uiteraard.

Sunspot

Avatar

Een Spiderman die in een meer realistische wereld opgroeit, niet alles bloemen.

En dat met Venom. Lijkt mij dat ze Venom even goed laten zijn om het aan te kijken en dan gaan bepalen of ze Spidey gaan terughalen van Marvel en droppen in Sony Universum.

Sowieso is Tom Holland zich al aan het spannen op zijn ontslag, was wel duidelijk in een aantal interviews, de spanning dat hij misschien toch niet de volgende Spiderman is Smiley face

benjamin

Avatar

Sunspot "Sowieso is Tom Holland zich al aan het spannen op zijn ontslag, was wel duidelijk in een aantal interviews, de spanning dat hij misschien toch niet de volgende Spiderman is"
Dat lijkt alweer even geloofwaardig als jouw fabeltje dat Homecoming een financiële tegenvaller zou zijn.

Decepticon

Avatar

Ik had niet verwacht dat deze film zo snel in productie zou gaan eigenlijk, ik dacht echt dat duurt nog wel even en voor hetzelfde geld gaat de hele film niet eens door.
Blijken ze al begonnen met filmen, kun je nagaan dat we, gelukkig, niet alles mee krijgen wat de filmstudio's aan het doen zijn.
Als ze straks Spider-Man naar Venom willen halen, kan dat ook heel goed met Miles Morales, als Sony dat aandurft tenminste.

NieuwsFilm

meest populair