Eerste blik op Tom Hardy in 'Venom'

Eerste blik op Tom Hardy in 'Venom'

Als Venoms alter ego Eddie Brock.

Ondertussen draaien de camera's al weer een paar weken voor de superheldenfilm Venom, onderdeel van Sony's Marvel Universe. Dit nieuwe filmuniversum wordt een "aanvulling op" het Marvel Studios' Marvel Cinematic Universe waarin Spider-Man te zien is. In Venom speelt Tom Hardy middels motion capture de titelrol en is hij zelf te zien als Venoms alter ego Eddie Brock. Nu is er een officiële foto verschenen van Hardy als Brock.

De foto betreft nog geen shot uit de film, maar Hardy is wel gekleed als Eddie Brock, de gastheer van een buitenaardse symbiont. Samen vormen ze de ongelooflijk krachtige Venom, vaak een slechterik in de strips van Marvel. De keuze van Hardy om de rol te spelen zal bij menigeen nog steeds vraagtekens zetten. Hardy doet dit omdat hij een enorm fan is van Venom.


Naast bovenstaande foto zijn er ook foto's opgedoken waarop Hardy te zien is op de set van regisseur Ruben Fleischer. Check deze hieronder.



In de film zijn ook namen als Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze te zien. Met een script van Kelly Marcel moet Venom vanaf begin oktober 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen gaan draaien.

NieuwsFilm

meest populair