Video

Andere werelden in trailer Disney's 'A Wrinkle in Time'

Het volgende succesvolle (?) live-action sprookje?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:54 in Video
Disney boekt flinke successen met zijn live-action sprookjes. De hoop van de studio is dat A Wrinkle in Time ook een groot succes wordt. Daarvoor zijn veel schaakstukken al goed geplaatst: zo is er een sterke cast en een goede regisseur: Ava DuVernay.

A Wrinkle in Time is gebaseerd op het gelijknamige klassieke boek van schrijfster Madeleine L'Engle. De vader (Chris Pine) van Meg (Storm Reid) is na een experiment met een nieuwe manier om te reizen door de ruimte spoorloos verdwenen. Ze besluit daarop samen met haar broer Charles (Deric McCabe) en vriend Calvin (Levi Miller) naar hem op zoek te gaan. Daarbij krijgt het trio hulp van de mysterieuze magische wezens Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon), Mrs. Who (Mindy Kaling) en Mrs. Which (Oprah Winfrey).


Het boek A Wrinkle in Time werd in 1962 verkocht en in 35 verschillende talen uitgegeven. In totaal ging het meer dan 23 miljoen keer over de toonbank. Het script, gebaseerd op het boek, komt van de hand van Jennifer Lee (Frozen). Vanaf 8 maart 2018 draait de film in de bioscoop.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Oprah zit erin, dus laat maar :)

Steve-O

Avatar

En daarbij ziet het er gewoonweg niet uit, dus laat maar inderdaad :P

Goku32

Avatar

Dit ziet er vaag uit en wat doet Oprah in films wtf

Master Of Films

Avatar

Wat betreft Oprah. Neem aan dat er geen belletje rinkelt bij The Color Purple ;)

keepertje

Avatar

Oprah speelt volgens mij zoals MoF zegt een aardige rol in The Color purple.

Frietgezicht

Avatar

Vroeger had ik altijd een crush op Oprah. Als ik met een bekende naar bed mocht koos ik haar maar inmiddels is ze wat ouder en niet meer de Oprah van dr eigen programma maar blijft leuk haar te zien.
Buiten dat heeft ze met The Color Purple(mof wijst er al op) laten zien dat ze kan acteren.
Nu lijkt dit uberhaubt geen rol waarvoor je een oscar hoeft te winnen.

Wat is er trouwens met die kin van Reese Witherspoon.

Ereptile

Avatar

Voor de bedoelde doelgroep kan dit best interessant zijn. Sommige Visuals vond ik er ook niet verkeerd uit zien. Maar dit is denk ik geen film voor mij.

McGraig

Avatar

The Color Purple is gemaakt toen Oprah nog geen steenrijke, betweterige, zelfverklaarde halfgodin was die overal verstand van heeft. Nu kleeft die reputatie aan haar en blijkbaar ben ik niet de enige die haar niet meer kan verdragen. Als ik dan nog Frozen lees hoef ik de trailer niet te zien. Dan is twee minuten te veel. Ik heb wel de tijd om er over te tikken en te zeiken. Eigenlijk ook zonde van de energie

Mav Damian

Avatar

Volgende Disney flop????

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Die kin is allang mega en puntig, jaren geleden al begonnen.

Je zeg het al in die 'Legally Blonde' films, begon daar al. Vind het ook niks, verpest het totaalplaatje totaal :)

Frietgezicht

Avatar

@ Sunspot, ik ga echt niks zeggen over dat ze een paar ballen tegen dr kin wel kan gebruiken anders ben ik weer zo'n viespeuk.

benjamin

Avatar

Visueel ziet dit er niet te verkeerd uit maar uitspraken over iemand die de "only one" is die iemand kan redden en iemand die door een krachtige "darkness" gevangen wordt gehouden doen helaas vrezen voor een banaal verhaaltje.

Ed Crane

Avatar

Mee eens, Benjamin. Die trope mogen ze wel eens omgooien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair