Andere werelden in trailer Disney's 'A Wrinkle in Time'

Het volgende succesvolle (?) live-action sprookje?

Disney boekt flinke successen met zijn live-action sprookjes. De hoop van de studio is dat A Wrinkle in Time ook een groot succes wordt. Daarvoor zijn veel schaakstukken al goed geplaatst: zo is er een sterke cast en een goede regisseur: Ava DuVernay.

A Wrinkle in Time is gebaseerd op het gelijknamige klassieke boek van schrijfster Madeleine L'Engle. De vader (Chris Pine) van Meg (Storm Reid) is na een experiment met een nieuwe manier om te reizen door de ruimte spoorloos verdwenen. Ze besluit daarop samen met haar broer Charles (Deric McCabe) en vriend Calvin (Levi Miller) naar hem op zoek te gaan. Daarbij krijgt het trio hulp van de mysterieuze magische wezens Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon), Mrs. Who (Mindy Kaling) en Mrs. Which (Oprah Winfrey).


Het boek A Wrinkle in Time werd in 1962 verkocht en in 35 verschillende talen uitgegeven. In totaal ging het meer dan 23 miljoen keer over de toonbank. Het script, gebaseerd op het boek, komt van de hand van Jennifer Lee (Frozen). Vanaf 8 maart 2018 draait de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair