Video

Luke draait door in nieuwe spot 'Star Wars: The Last Jedi'

Het gaat helemaal mis...

door Jim Pedd om 13:01 in Video
Lucasfilm heeft een nieuwe, veertig seconden durende, tv-spot vrijgegeven van Star Wars: The Last Jedi. Daarin zien we dat Rey (Daisy Ridley) wel heel erg sterk is. Zo sterk dat Luke (Mark Hamill) door lijkt te draaien op het moment dat Rey niet los kan laten.

In de video vraagt Luke tijdens de training wat Rey ziet. Ze antwoordt met: "licht, duister, en iets anders. Het roept me." Waarop Luke door lijkt te draaien en haar vraagt zich te verzetten, maar dat lijkt niet helemaal te lukken. De klif waarop ze staan begint namelijk langzaam uit elkaar te vallen.


The Last Jedi draait over pakweg drie weken in de bioscoop. Dan zien we de training van Rey, hoe het verzet probeert te winnen van de First Order (hoewel die strijd erg zwaar belooft te worden) en hoe Kylo Ren (Adam Driver) nog altijd geen keuzes kan maken.

De film van regisseur Rian Johnson staat gepland voor release op 13 december. Disney vindt hem in elk geval zo goed, dat Johnson een complete Star Wars-trilogie mag maken de komende jaren.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blackwolf

Avatar

nou draait door.....valt ook wel weer mee

GreenHornet

Avatar

dat hij niet helemaal 100% was dat ik allang in de gaten.

nooffencetaken

Avatar

Nou als dit door draaien is dan moet ik mijn vriendin ook maar meenemen naar Sterren Oorlog. Dan kan ik haar laten zien wat doordraaien volgens de volksmond betekend.

Ow nee wacht ik heb geen vriendin.

Master Of Films

Avatar

@nooffencetaken
Gelukkig voor je vrouw dat je geen vriendin hebt.
Wat betreft Luke. Hij mag wel wat meer Porg vlees en blauwe melk nemen. Hij ziet zo nogal doorgedraaid uit. Zo erg zelfs dat zelfs draai deuren geen draai aan kunnen geven (zo ik was nu Xenolickmeface even voor).

nooffencetaken

Avatar

'Master of Films' " Gelukkig voor je vrouw dat je geen vriendin hebt.
Wat betreft Luke. Hij mag wel wat meer Porg vlees en blauwe melk nemen. Hij ziet zo nogal doorgedraaid uit. Zo erg zelfs dat zelfs draai deuren geen draai aan kunnen geven (zo ik was nu Xenolickmeface even voor)."


Zo zo, dat is verdomme scherp.

Upriser

Avatar

Verdraaid nog aan toe zeg.

Frietgezicht

Avatar

Als ik de reacties boven mij zie ben ik altijd blij dat er hier mensen zijn die qua intelligentie en woordenschat ook prima de politiek in zouden kunnen.

Ik had door de kop ook anders verwacht. Dit doet mij denken aan mijn oude leraar Sjaak op school. Wanneer ik in de les in slaap viel was dit zijn manier om mij te wekken.

Alleen zei hij geen Rey want zo heet ik niet.

nooffencetaken

Avatar

Aardappel Cranium " Als ik de reacties boven mij zie ben ik altijd blij dat er hier mensen zijn die qua intelligentie en woordenschat ook prima de politiek in zouden kunnen. "


Dat is het liefste wat iemand ooit tegen mij heeft gezegd. En ja, ik voel me aangesproken.

jochemwijma

Avatar

https://www.change.org/p/billy-dee-williams-bring-lando-back-for-episode-9?recruiter=836726372&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=triggered

Master Of Films

Avatar

Damn nooffencetaken wordt indirect intelligent genoemd. Dat is zelfs een Oranje lintje waard voor iemand die ontzettend te wachten op Smurfen in Space The Sequel. Respect!!!

Anyway. Ik ambieer geen politieke carriere mits ik Xenolickwhateverface zover krijg dat hij/zij mijn woordvoerder/ster wordt. Ed Crane heeft al mijn aanbod afgeslagen. Sorry, ik mocht dat niet zeggen. Hopelijk kan hij zijn dwangneurose in zijn bedwang om hier niet op en af te reageren. Dit is een Star Wars topic met een doorgedraaide Luke. Moet wel netjes blijven, anders gaan we weer Geen Reacties op Lawrence krijgen. :P Ben trouwens ook blij dat GreenHornet het bevestigd heeft wat betreft Luke. Toch best wel een ernstige zaak.

Nature

Avatar

Lijkt wel erg op die scene met Luke en Yoda.

McGraig

Avatar

Doordraaien doet mijn buurman als mijn hond weer eens in zijn tuin heeft zitten schijten. Dit is licht verontrust.

nooffencetaken

Avatar

"Master of Films" " Damn nooffencetaken wordt indirect intelligent genoemd. Dat is zelfs een Oranje lintje waard voor iemand die ontzettend te wachten op Smurfen in Space The Sequel. Respect!! "


Dat je het verdorie maar even weet.


Die pak je me niet meer af.*huilt in een hoekje

Master Of Films

Avatar

Ik kan het zeker niet van je af pakken nooffencetaken. Dat is echt iets voor jou en jou alleen.

Vergeet niet. Huilen is heel goed voor je. Het laat de emoties los. En ik kan het weten, ben tenslotte de dronken drama queen hier :P Jaja zelfspot Smiley face

nooffencetaken

Avatar

Fuck yes!!!

Neeee dat weet ik hoor. En dan komt drank inderdaad om de hoek kijken. Want drank maakt alles beter. Dan vergeet ik alle ellende even in de wereld en waan ik mij zowaar op de wereld Pandora. Dan voel ik me net grote smurf die even een bijzonder dansje doet op smurfin.

Wat kan het leven dan ineens mooi zijn.

Da Villain

Avatar

Wat wordt hier een hoop onzin gesmurft!
Haha, just smurfin'Zo, jullie hebben je dagelijke portie intelectuele aankondigingen weer binnengekregen.

NieuwsFilm

meest populair