Video

'Best Friend From Heaven' krijgt wel heel vreemde trailer...

De pratende hond uit de hemel is volgens sommige nu al de slechtste film van 2018.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:45 in Video
Je hebt vast al eens een film gezien waarin iemand na zijn of haar overlijden terugkeert op aarde en/of het land der levenden, omdat hij of zij nog iets heeft af te maken. Of het nu een welwillende geest die om zijn of haar nabestaanden geeft betreft, of een moorddadig spook dat het verleden niet kan laten rusten en daarom de levenden kwelt (of erger). Maar heb je wel eens een film gezien waarin een hond terugkeert naar de wereld van zijn baasje, omdat zijn dood op hun trouwdag hen zo traumatiseerde dat ze het trouwen uitstelden? Die bij zijn terugkeer op aarde, nadat hij in de hemel belandde, ook nog eens kan praten? Die dan ook nog eens niet als komedie lijkt bedoelt? Dan kan je daar nu verandering in brengen, met Best Friend From Heaven:



De beste vriend uit de hemel heeft zodra hij kan praten de stem van countryzanger en acteur Kris Kristofferson, bekend als Billy the Kid in Pat Garret & Billy the Kid, uit Convoy, op latere leeftijd als Whistler uit Blade en van liedjes als 'Sunday Morning Coming Down' en 'Me and Bobby McGhee' (hoewel anderen die nummers bekender maakten met hun covers).

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tako

Avatar

Gelukkig weet ik nu ook al hoe het afloopt...

Chrischzz

Avatar

Ja.. lekker dan zo'n trailer met dikke spoilers..
Nu hoef ik deze niet meer te zien in IMAX 3D :(

benjamin

Avatar

Dit doet mij aan A Talking Cat!?! denken en dat is geen compliment.

Artificialis

Avatar

Dat ik nog de moeite heb genomen om die trailer te kijken...

Frietgezicht

Avatar

Oei,dit gaat weer zo'n tranentrekker worden. Zakdoekjes erbij en gaan. Kreeg bij de trailer al een brok in mijn keel.


Dat stukje in de hemel doet mij trouwens erg denken aan de hond Buck Bundy in Married With Children die ook weleens op zo'n wolkje gesprekken had.

Ed Crane

Avatar

Hey, Tommy Wiseau heeft weer een nieuwe film uit?

nieuwslaatste nieuws

meest populair