'Venom' wordt meest duistere Marvel-film tot nu toe

'Venom' wordt meest duistere Marvel-film tot nu toe

En hoe ziet de training van Tom Hardy eruit?

Een kortgeleden vrijgegeven behind-the-scenes video laat zien hoeveel werk acteur Tom Hardy moet verrichten voor de hoofdrol in Venom. In de film speelt Hardy de rol van Eddie Brocke, die uiteindelijk samengevoegd wordt met het buitenaardse goedje, dat hem zo superkrachten geeft.

In de video krijgen we iets meer te horen over het personage. Een van de trainers van Hardy belooft ons dat het "een van de meest duistere, krachtige superschurken die Marvel ooit heeft gemaakt" wordt. Tegelijk melden de trainers dat Hardy echt alles in de rol stopt.

De acteur ondergaat momenteel vijf dagen per week MMA- en kickboxing-sessies. Zo stelt Mark Mene, een van de trainers van Hardy: "ik ben onder de indruk. Hij gaat het personage echt eer aan doen." Daar is Nathan Jones, eveneens coach van Hardy, het mee eens. "Hij heeft die rauwe energie. Ik hou daar wel van. Je kan zien dat het vuur in hem brandt, dat het meer is dan alleen acteren. Hij heeft het echt in zich. Dus het is goed om te zien dat iemand het personage echt goed over kan brengen."



NieuwsFilm

meest populair