Sinistere foto Supreme Leader Snoke in 'Star Wars: The Last Jedi'

Andy Serkis vertelt over zijn duistere personage.

Er is een nieuwe, sinistere foto vrijgegeven van Supreme Leader Snoke (Andy Serkis). Het personage speelt een belangrijke rol in Star Wars: The Last Jedi en als het goed is leren we op 13 december, als de film van Rian Johnson in première gaat, heel wat meer over het personage.

Tijdens een interview met Empire Magazine lichtte acteur Andy Serkis in elk geval vast een tip van de sluier. "Snoke is verdomd duister. Veel duisterder dan Palpatine dat was," vertelt Serkis. "Hij heeft last van osteoporose, dus zijn lichaam is verdraaid, een beetje als een kurkentrekker. Hij is behoorlijk beschadigd, dus er kleeft een bizar soort kwetsbaarheid aan hem. Maar onder die kwetsbaarheid bevindt zich een intense haat."

Serkis vertelde verder dat het personage geen Sith is, ondanks dat hij Kylo Ren (Adam Driver) geleerd heeft over de duistere kant van de Force. "Hij is absoluut geen Sith. Maar hij bevindt zich wel aan de donkere kant van de Force. Zonder te veel weg te geven, kan ik je wel vertellen dat je dat een beetje ziet ontvouwen in deze film."

Naar verluidt komt Snoke uit onbekende delen van het sterrenstelsel waar de franchise zich afspeelt. Het personage zou Palpatine hebben geholpen of in elk geval in de gaten hebben gehouden. Hoe precies leren we mogelijk in december, al zijn we wel al eens gewaarschuwd dat we niet alle antwoorden hoeven te verwachten.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair