Algemeen

Tom Hardy toont kostuum uit superheldenfilm 'Venom'

Een minder enge Venom in aantocht?

door Bram de Groot om 11:26 in Algemeen
Alweer even geleden verraste Sony Pictures met het bericht dat ze toch gingen inzetten op een eigen Marvel-universum, met Venom als eerste bewijs. Daarna verraste Tom Hardy door zich beschikbaar te stellen voor de titelrol en nu heeft de acteur een eerste blik vrijgegeven op zijn kostuum.

Via Instagram deelt Venom-fan Hardy onderstaande foto van zichzelf met een zwart kostuum aan. Het materiaal van zijn pak ziet er toch wat robuuster uit dan je zou verwachten. Er wordt nu vanuit gegaan dat we een soort van "Agent Venom" krijgen te zien, en daarmee is het personage minder monsterachtig dan de Venom die je onder meer kent uit Spider-Man 3 (2007) waarin de symbioot te zien is.


In de film van regisseur Ruben Fleischer speelt Hardy de rol van Eddie Brock. Andere rollen zijn voor onder meer Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze en Venom moet vanaf begin oktober 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen gaan draaien. Hieronder een afbeeldingen van "Agent Venom":

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Interessant. Smiley face Leukere insteek dan de oude Venom. En zou mooi in het MCU kunnen. Smiley face

Decepticon

Avatar

Hmmm, interessant wil ik nog niet zeggen, het is wel iets anders en onverwachts. Misschien durft Sony nu ook wat meer te ondernemen, nu ze zien dat als je een superheldenfilm een andere insteek geeft, dat dat goed kan uitpakken en ontvangen wordt.

Ik ben benieuwd, lijkt iets militairs. Het is nog maar een eerste foto.

GreenHornet

Avatar

Dit lijkt meer op deadpool

Goku32

Avatar

Mmmmm deze versie van Venom zegt me helemaal niks. Ik ken Venom van de strips anime als een badass breed scholier. Niet als een sqaud member met een gun. Ben benieuwd

Prince John

Avatar

Hmm ken Venom niet echt heel erg goed, had nog nooit van Agent Venom gehoord maar legt wel uit waarom Hardy zo hard traint als het meer personage wordt à la Punisher/Crossbones dan de monster

Civilian Supreme

Avatar

Nee toch?!!! Wat is dit nu weer, dat is toch geen Venom. Agent Venom? Hou toch op met deze onzin, Venom is juist gaaf zoals hij oorspronkelijk is.

Moviemagic

Avatar

Ik had meer gehoopt op symbiote venom.

rainking

Avatar

Ik ben wel een beetje bekend met Agent Venom, maar ik vraag me af of mensen daarop zitten te wachten.

GreenHornet

Avatar

Toch benieuwd of deze R rated gaat worden

benjamin

Avatar

Was het niet al bevestigd dat dit R-rated moest gaan worden? Sony zal wel gemerkt hebben dat dat een hypetrain is waar ze hun karretje aan gaan willen hangen...

BlackPowerWolf

Avatar

GreenHornet " Dit lijkt meer op deadpool "

The Punisher zul je bedoelen.

Jan231

Avatar

Belachelijk. Dit is niet Venom.

GreenHornet

Avatar

ik heb me even online in verdiept, het pak blijkt een stunt pak te zijn. Dit bericht is Fake News, het is helemaal nog niet bevestigd dat hij Agent Venom gaat spelen.

https://twitter.com/Bizarnage/status/937150405171208193

Mas7

Avatar

Sony gaat dit verneuken...big time.

Moviemagic

Avatar

Ik hoop dat je gelijk hebt GreenHornet.

Goov25

Avatar

@ Green Hornet

Sowieso is de instagram niet van Tom Hardy zelf. Zoals FT zelf al had kunnen checken door hun eigen link aan te klikken. Dan kom je op een profiel met als ondertitel "This is not Tom Hardy's Instagram Officially Unofficial". Dus de foto's zijn van een heel andere film waarschijnlijk.

jimb

Avatar

zal wel een stunt harnas zijn

NieuwsFilm

meest populair