Rian Johnsons 'Star Wars'-trilogie wordt helemaal nieuw

Rian Johnsons 'Star Wars'-trilogie wordt helemaal nieuw

En kent dus geen connecties met de bekende verhalen.

Regisseur Rian Johnson is al begonnen met nadenken over zijn nieuwe Star Wars-trilogie. Die blijkt niet alleen helemaal geen connecties te hebben met de andere films, ook mag Johnson alle films maken. Al weet hij dan weer niet zeker of hij daadwerkelijk alle drie de films wil regisseren.

Tijdens een interview met Collider vertelde Johnson niet zeker te weten of hij alle drie de films zou willen regisseren. "Eerlijk gezegd weet ik dat nog niet. Ik weet dat ik het hele ding ga maken, het idee is om een groot verhaal te maken, maar ik weet alleen zeker dat ik de eerste ga schrijven en regisseren. Daarna moet ik er nog over nadenken - we werken er nog aan. Maar ik weet wel dat ik het hele verhaal wil bedenken, en daarna zien we wel."

Uit een gesprek met Screen Rant blijkt dat de trilogie van Johnson ook geen enkele connectie met de franchise die we al kennen moet hebben. "Ik ga een compleet nieuwe trilogie bedenken die hier ook niets mee te maken zal hebben. Ik ga iets nieuws bedenken en dat maken."

Daarmee spelen Disney en Lucasfilm in elk geval handig in op een kritiekpunt sinds de franchise terug is: er zou iets teveel focus op de bekende elementen, waaronder de Death Star, de Skywalkers en andere bekende personages, liggen.



NieuwsFilm

meest populair