Woeste foto uit 'Aquaman' van regisseur James Wan!

Woeste foto uit 'Aquaman' van regisseur James Wan!

Jason Momoa is getergd.

Via Entertainment Weekly is een eerste foto verschenen uit de eerstvolgende DC-film, Aquaman van regisseur James Wan. Het is de eerste film na het flink bekritiseerde Justice League. Uiteraard is het Jason Momoa die opnieuw in de huid stapt van Arthur Curry a.k.a. Aquaman.

Via EW laat Momoa weten dat Justice League slechts een weekend uit het leven van zijn woeste held was. "Dit is een compleet ander beest. In Aquaman zie je wanneer zijn ouders elkaar ontmoeten en wat er met hem is gebeurd. Dan wordt de jonge Arthur grootgebracht en komt hij in aanraking met zijn krachten. Hij voelt dat hij door beide partijen niet wordt geaccepteerd en dan wordt hij de man die allemaal muren om zich heen bouwt. Je ziet hem beetje bij beetje verharden en je ziet hem worstelen met zijn toekomstige rol als koning en met zijn krachten," aldus onderstaande spierbundel.

Bekijk de afbeelding
In het zesde deel van het DC Extended Universe zijn er ook rollen voor Amber Heard als Mera, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Temuera Morrison als Tom Curry, Dolph Lundgren als Nereus, Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta, Ludi Lin als Murk, Patrick Wilson als Orm/Ocean Master, Nicole Kidman als Atlanna en Michael Beach als Jesse Kane. Volgend jaar december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair