Eerste verhaaldetails 'Venom' vrijgegeven

Eerste verhaaldetails 'Venom' vrijgegeven

Waar draait de spin-off van Spider-Man om?

Tijdens de Comic-Con Experience 2017 in Sao Paolo, heeft Sony Pictures wat details vrijgegeven over de aankomende Venom-film. Regisseur Ruben Fleischer en hoofdrolspeler Tom Hardy spraken korte tijd via satellietverbinding over wat de fans van de film mogen verwachten.

De grootste onthulling die het duo deed, was de titel van de comics waar de film op gebaseerd wordt. Dat blijken er twee te zijn: Lethal Protector en Planet of the Symbiotes. In die eerste besluiten Venom en Peter Parker elkaar met rust te laten, op voorwaarde dat Venom geen misdrijven meer pleegt. Daarmee gaat hij akkoord en hij besluit te vertrekken naar San Francisco, waar hij het opneemt tegen vijf nakomelingen van de symbiote: Scream, Phage, Riot, Lasher en Agony.

In Planet of the Symbiotes wordt de Aarde aangevallen door een leger van symbiotes, waarop Venom moet samenwerken met Spider-Man en Scarlet Spider om hen te stoppen. We weten dat [url=]Tom Holland[/url]s Peter Parker niet te zien zal zijn, dus daar zal Sony iets anders mee moeten doen.

Venom staat gepland voor release in oktober 2018.



NieuwsFilm

meest populair