Algemeen

Regisseur voor Diesels Hitman

door FilmTotaal op 21.10.2005 om 13:40 in Algemeen
Enig tijd geleden werd al bekend dat Vin Diesel de rol van Agent 47 zal spelen in de verfilming van Hitman, de succesvolle videogames van Eidos en IO Interactive. Inmiddels is er ook een regisseur aangesteld: de redelijk onbekende Skip Woods. Hij schreef en produceerde Swordfish in 2001.

In de sfeervolle spellen kruipt de speler in de huid van de internationale huurmoordenaar Agent 47, die werkt voor een mysterieuze organisatie die bekend staat als The Agency. De eerste 3 delen van Hitman gingen meer dan 10 miljoen keer over de toonbank, begin 2006 komt een nieuw vervolg uit: Hitman: Blood Money. De verfilming van de spellen moet ergens in 2007 in de bioscopen draaien.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Hmm..klinkt in ieder geval niet verkeerd ofzoSmiley face

Vrieskist

Avatar

Behalve dat Vin Diesel de Hitman speelt ...

Lord Bono

Avatar

Wat is daar verkeerd aan???

CAGE

Avatar

Nou das overduidelijk toch. Wij, Vrieskist en ik dus en nog meer mensen op deze site denk ik, vinden dat Vin de rol van Agent 47 niet overtuigend genoeg zal vertolken. Dat vinden wij trouwens terecht hoor. Want tot nu toe heeft die meneer Diesel niet veel laten zien qua acteerwerk. Zijn vorige films waren niet echt dat je zegt heej wat goed.

therealalexander

Avatar

Lord Bono "wat is daar verkeerd aan???"


Hitman =
- Een lange vent
- spierwit, blanker kan het niet
- beetje mager (erg smal postuum)
- engels
- zeer beschaafd
- super intilligent

Vin Diesel =
- klein ventje
- gekleurd
- super breed en gespierd
- amerikaans en heeft een sterk accent
- plat en agressief, geen gentleman, en een liefhebber van close combat
- kan niet iemand uitstralen met een hoog IQ.compleet foute keuze dus, het is alsof ze Arnold inhuren voor een rol als johnny depp in chocolat.

slaat nergens op.

Mark

Avatar

therealalexander "Hitman =
- Een lange vent
- spierwit, blanker kan het niet
- beetje mager (erg smal postuum)
- engels
- zeer beschaafd
- super intilligent
"

Therealalexander, als ik die keiharde feiten die jij opnoemt over dat fictieve figuur goed begrijp dat is Agent47 eigenlijk een ouwe sneaky Britse chemokuurpatient. Ja, dat is inderdaad heel iets anders dan Vin Diesel. Skip Woods staat dus voor een bijna onmogelijke klus, hoe gaat hij dat ooit geloofwaardig over laten komen naar alle trouwe Hitman fans. Dat kan dus nooit. Wat een kut film zeg.

jeffie

Avatar

Niet eens zo'n gek idee Smiley face

therealalexander

Avatar

Mark "Therealalexander, als ik die .....een kut film zeg."


Het is een kloon, en heeft dus niet een normale jeugd ofzo gehad...

En het is gewoon jammer dat ze een ZEER sfeervolle en sterke agent 47 serie hebben gemaakt, en dat de titel nou gebruikt gaat worden voor waarschijnlijk een standaard actie film.

En fans...ach ben wel een kleine fan van de serie, maar Vin Diesel is gewoon 1 van de meest domme keuzes die ze hadden kunnen maken... Jason Statham was idd al 10x beter Smiley face

mercapto

Avatar

afbeelding
Geen Vin, Statham zou leuk zijn, nog meer suggesties ? Smiley face

skullsplitter

Avatar

ImmortalTechnique "Jason Statham"


Was het eerste waar ik aan dacht...

dyonvbaal

Avatar

Ik ga pas zeuren als de film uit is, of op minst een teaser/trailer. Met make-up kunnen ze diesel zo wit maken als een albino dus dat je de huidskleur als min punt neemt snap ik niet.
Afwachten maar...

spock

Avatar

skullsplitter "Was het eerste waar ik aan dacht..."

the rock

Thiver

Avatar

skullsplitter "Was het eerste waar ik aan dacht..."

Op IMDb heb ik iets meer dan een jaar geleden eens een board gezien bij Jason Stratham waarop iemand voorstelde dat - wanneer er ooit een Hitman-game zou komen (dat was toen nog helemaal niet ter sprake) - Stratham dé ideale keus zou zijn voor de hoofdrol. Man, beter dan Stratham kan gewoon niet... Smiley face

mercapto

Avatar

Ze zouden Jean Luc Piccard met een potje Pokon in de machine van Jeff Goldblum kunnen gooien en misschien even bij Connie Breukhoven langs ;)

RGS

Avatar

Paul Bettany zou ook geen verkeerde keuze zijn, hij speelt namelijk ook Silas in The Da Vinci Code. Maar Jason zou ook een goede keus zijn iig veel beter dan Diesel.

Quistnix

Avatar

Ik ben allang blij dat Uwe Boll niets met deze film te maken heeft..

Quatermain

Avatar

Jason Stratham zou perfect zijn misschien iets te klein nog maar zeker de betere keus.

Judge

Avatar

Agent 47... Geef mij maar Agent 327 !!!

;) ;)

Floyd-Raalte

Avatar

Stratham is inderdaad een goeie keuze. Maar heeft onze "Turkisch" daar niet een te Iers accent voor? Mag ie in ieder geval wel wat Britser gaan praten...

NieuwsFilm

meest populair