Michelle Williams dan toch She-Venom in 'Venom'

Michelle Williams dan toch She-Venom in 'Venom'

Meerder Venoms in Spidey-spinoff.

De fans van het Marvel-personage Venom komen in 2018 aan hun trekken. Dan verschijnt eindelijk zijn solofilm rond. Nu lijkt het zeker dat ook She-Venom zal opduiken in de Spider-Man spin-off film. Actrice Michelle Williams lijkt te hebben bevestigd dat zij alter ego Ann Weying speelt.

De website ScreenRant vroeg haar tijdens een interview of ze het werk aan Venom kan vergelijken met andere films die ze heeft gemaakt, en of ze iets kon vertellen over Weying. De uiteindelijk wat twijfelende Williams:

"Ik heb één andere film gedaan waarin ik een tennisbal moest volgen en moest inbeelden dat het een enorm wezen was. Niet mijn favoriete ding in de wereld om te doen, maar het is een vaardigheid en ik probeer het te leren. Enne, ze is, geez, wat kan ik zeggen? Niet veel op dit moment."

Bekijk de afbeelding
Met Tom Hardy als Eddie Brock / Venom, bijrollen van Woody Harrelson, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze en Ruben Fleischer achter de camera moet Venom vanaf 5 oktober 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Hieronder een recente promo-poster voor de film:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair