Algemeen

Michelle Williams dan toch She-Venom in 'Venom'

Meerder Venoms in Spidey-spinoff.

door Bram de Groot om 07:15 in Algemeen
De fans van het Marvel-personage Venom komen in 2018 aan hun trekken. Dan verschijnt eindelijk zijn solofilm rond. Nu lijkt het zeker dat ook She-Venom zal opduiken in de Spider-Man spin-off film. Actrice Michelle Williams lijkt te hebben bevestigd dat zij alter ego Ann Weying speelt.

De website ScreenRant vroeg haar tijdens een interview of ze het werk aan Venom kan vergelijken met andere films die ze heeft gemaakt, en of ze iets kon vertellen over Weying. De uiteindelijk wat twijfelende Williams:

"Ik heb één andere film gedaan waarin ik een tennisbal moest volgen en moest inbeelden dat het een enorm wezen was. Niet mijn favoriete ding in de wereld om te doen, maar het is een vaardigheid en ik probeer het te leren. Enne, ze is, geez, wat kan ik zeggen? Niet veel op dit moment."


Met Tom Hardy als Eddie Brock / Venom, bijrollen van Woody Harrelson, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze en Ruben Fleischer achter de camera moet Venom vanaf 5 oktober 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Hieronder een recente promo-poster voor de film:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Mijn eerste gedachte is pff neeeeeee.
Maar door Williams en Hardy heb ik toch het vertrouwen dat ze meewerken aan iets waar ze zelf veel vertrouwen in hebben en wat vast dus wel zal werken.

GreenHornet

Avatar

Aub niet teveel personages,

Xenolicker

Avatar

Mooi, persoonlijk vind ik een vrouwelijke Venom toch wat prettiger om naar te kijken . Hoe meer Venoms, hoe meer vreugd!

meanrat

Avatar

Ik begrijp de link naar She-venom niet. Ze vergelijkt haar werk aan Venom met een van haar vorige films. So?

Adekikker01

Avatar

Moet lukken met Tom Harry.

Wil je hem zien op het toppen van zijn kunnen kijk dan even Pealy Blinders. Geweldige serie met een ook geweldige Cillian Murphy!

SuPa

Avatar

dit wordt een flop.

shellghost

Avatar

Eerst wil ik een trailer zien voordat ik een vooroordeel ga geven. Smiley face

NieuwsFilm