Video

Anna Faris neemt wraak in trailer komedie 'Overboard'

Een remake van de gelijknamige film met Kurt Russell en Goldie Hawn

door Kaj van Zoelen om 12:44 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor Overboard, een remake van de gelijknamige film van Garry Marshall uit 1987. Het origineel was een komedie met de toen met elkaar getrouwde Kurt Russell en Goldie Hawn.Kurt Russell speelde een timmerman die een klus deed voor de rijke verwende Goldie Hawn, eigenares van een boot, die ervandoor gaat zonder hem te betalen. Als zij de volgende dag met geheugenverlies uit het water gevist wordt, doet hij net alsof ze getrouwd zijn om toch nog aan zijn geld te kunnen kopen.

In de nieuwe film zijn de hoofdrollen voor Anna Faris en Eugenio Derbez. Maar Farris speelt niet zoals je zou verwachten de rol van rijke blondine zoals Hawn dat deed, maar een arme schoonmaakster die lelijk behandelt wordt door een rijke playboy, die haar beledigt, haar schoonmaakspullen overboord gooit eb vervolgens ook nog eens niet betaalt voor haar werk op zijn jacht. Als hij de volgende dag aanspoelt zonder meer te weten wie hij is, bedenkt zij een plan voor wraak.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Ik weet niet wat de juiste termijn is voor het maken van remakes... maar kunnen we het er misschien op gooien dat films waaruit een relatie tussen twee Hollywoodsterren is voortgekomen, met rust wordt gelaten zolang het koppel in kwestie nog steeds bij elkaar is?

NieuwsFilm

meest populair