Riz Ahmeds rol in 'Venom' onthuld

Riz Ahmeds rol in 'Venom' onthuld

Zal hij Carnage spelen, of toch iemand anders?

Toen Emmy-winnaar Riz Ahmed werd aangekondigd als castlid van Sony Pictures' Venom dachten fans direct dat hij de rol zou gaan spelen van Cletus Kassady, alias Carnage, een van de schurken in de film.

Een aantal andere bronnen leken erop te wijzen dat hij The Chamelon zou spelen, maar ook dat kon niet met zekerheid worden gezegd. Vandaag weten we echter meer, doordat fansite Atlanta Filming op de set een naamkaartje voor Ahmed heeft gespot waarop 'Dr. Drake' staat.

Deze naam lijkt te duiden op Dr. Carlton Drake, de leider van de Life Foundation, die in een van de bekendere verhaallijnen rondom Venom verantwoordelijk is voor de creatie van symbioot-monsters Agony, Phage, Riot, Lasher en Scream.

We wisten al eerder te melden dat bovenstaande verhaallijn een van twee is die als basis zal dienen voor het script van de film. Ruben Fleischer zal regisseren. Naast Ahmed zien we in de film ook Tom Hardy, Michelle Williams, Scott Haze en Woody Harrelson terug. In oktober moet het resultaat in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair