Nieuw beeld 'Aquaman' toont de held

Nieuw beeld 'Aquaman' toont de held

Hij ziet er niet heel blij uit.

USA Today heeft een reeks nieuwe foto's van de grootste blockbusters van 2018 vrijgegeven. Daaronder bevindt zich ook een beeld van James Wans Aquaman, de enige DCEU-film van het jaar, die ook pas in december uit zal komen. Op het beeld zien we hoofdrolspeler Jason Momoa in een onbekende omgeving.

In de solofilm wordt Arthur Curry gevangen tussen het aardoppervlak en het onderwaterkoninkrijk Atlantis. "Hij past nergens echt tussen, maar naarmate het verhaal vordert, begint hij zich te realiseren dat hij in feite het beste van twee werelden in zich draagt," aldus Wan. "Omstandigheden zorgden dat hij opgroeide als menselijk wezen en daardoor ziet hij het groter geheel en wat het betekent om deze krachten te hebben."

James Wan vertelde verder nog dat het ontwerpen van Atlantis hem de kans gaf om "iets te ontwerpen dat van onze wereld is, maar er behoorlijk anders en nieuw uitziet." Daarbij maakt Wan gebruik van heel nieuwe schurken. Zo is er Black Manta, de aartsvijand van Aquaman, die gespeeld wordt door Yahya Abdul-Mateen II, die op een zeer klassieke wijze wraak wil nemen.

Vanaf 20 december 2018 in de bioscoop.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair