Sexy trailer voor 'Fifty Shades Freed'

Anastasia Steel en Christian Grey keren terug voor nog één film vol seks.

Jim Pedd 2 januari 2018 16:58 in Video
Universal Pictures heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Fifty Shades Freed, de langverwachte derde film in de saga. De trailer blikt eerst terug op de gebeurtenissen in de afgelopen twee films, waaronder de ontmoeting en het huwelijk tussen Anastasia (Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan). Maar ook zijn er beelden van de nieuwe film, waarin we zien dat de kinky seksavonturen vrolijk doorgaan.

Op de achtergrond speelt zich echter veel meer af en blijken er voormalige vriendinnen van Christian te zijn die behoorlijk jaloers zijn op Anastasia. Kortom: er staat ons desondanks nog heel wat drama te wachten in de nieuwe film in de reeks gebaseerd op de boeken van E.L. James.


Fifty Shades Freed is het afsluitende deel van de trilogie en is geregisseerd door James Foley. Naast rollen voor Dakota Johnson en Jamie Dornan, zijn er ook rollen voor Marcia Gray Harden, Eric Johnson en Rita Ora. De eerste twee delen in de films brachten bijna 950 miljoen dollar op wereldwijd en dit vervolg moet daar minstens een half miljard aan toevoegen.

Vanaf 8 februari in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm