Video

Ali B geen knuffel-Marokkaan meer in trailer 'Patser'

Vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso...

door Tako om 17:38 in Video
De officiële trailer voor de Nederlands-Vlaamse film Patser is online verschenen. Ali B in zijn eerste filmrol als de grofgebekte en meedogenloze maffioso Hassan Kamikaze. Patser bevat muziek van o.a. Boef, Ronnie Flex, Sevn Alias, Lil' Kleine en DJ's Dimitri Vegas en Like Mike.Patser gaat over de trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, het snelle geld en... respect. Als het viertal de kans krijgt om een grote coke deal te sluiten gaat het totaal mis en ontstaat er een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen en Marokko wordt uitgevochten.

Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 1 februari uit in de Nederlandse bioscopen.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Dus i.p.v. een knuffel-marokkaan is hij eigenlijk gewoon marokkaan in deze trailer. Wie financieert zo'n film... Weer zo'n typische wanna-be gangster film waar je liever niet in de bios voor zit...

Master Of Films

Avatar

Ali B als Maroc maffioso. Waarom een andere stigma nemen. Hij had beter gewoon een huisvader met een baan als advocaat/hartchirug/olympische schaatser of makelaar kunnen spelen.

Moviemagic

Avatar

Ik heb zojuist die trailer gekeken. Ik heb ook meteen geconcludeerd dat ik al teveel tijd aan die film heb besteed.

kvr007

Avatar

Belgische - Nederlandse film bedoelen jullie... Ik ben zelf van België en hij is hier gemaakt door Belgische regisseurs!. Dus nu niet met de pluimen gaan lopen beste noorderburen. Ik ben zeer benieuwd volgens mij gaat deze film knallen!

MikeyMo

Avatar

Ziet er enorm slecht uit, dus het zal wel een hit worden

Deweb

Avatar

De Vlaamse trailer zag er beter uit.

ISIM

Avatar

Ereptile, dat slaat dus echt nergens op. Gewoon Marokkaan??? Ik zou zeggen zoek het uit wie zo een film financiert, maar ga je deze vraag bij elke film die uitgebracht gaat worden stellen??
De regisseurs worden in Amerika geprezen. Heb lang geen Nederlandstalige film meer in de bioscoop gezien, denk dat ik deze wel even in de bios ga kijken
Zal wel genoeg binnen halen in Nederland en België.

Frietgezicht

Avatar

Niks tegen Ali B(ik vind hem op tv altijd lekker scherp humoristisch reageren,prima bezig) maar ik zie dus alleen maar Ali B als ik deze trailer kijk.
En aan het einde zie je hem blijkbaar compleet de controle kwijt zijn en woest zijn en dan flink schelden. Juist de rustige badguys die alles onder controle hebben(Gus in Breaking Bad bijv) komen dreigend over.

Frietgezicht

Avatar

@ ISIM, geprezen? HAHAHA. Zag ze een paar maanden geleden kletsen op de Nederlandse tv over dat ze Beverly Hills Cop 4 mochten regisseren,wel echt een project waaruit veel waardering en vertrouwen blijkt haha.
Een 4e deel in een reeks met een acteur die je amper meer ziet,geprezen regisseurs weigeren zo'n project.
Trouwens ook niks meer over gehoord.

GreenHornet

Avatar

deze gaan ook Beverly Hills Cop 4 maken, deze kerels kunnen wel wat.

DrPeper

Avatar

@ereptile - kinderachtige reactie!

ISIM

Avatar

@Frietgezicht.

En of er toegekeken wordt vanuit het buitenland: in oktober riep Time Adil uit tot ‘De Spielberg van Molenbeek’, terwijl het Amerikaanse tijdschrift Variety in december Adil én Bilall in hun top tien van dra doorbrekende regisseurs zette. En dan werd Matteo op de laatste Berlinale ook nog eens uitgeroepen tot één van de rijzende sterren van 2018.

Maar ja wat zijn Time en Variety voor bladen ;). Jammer dat je aan het lachen bent maar nergens van de op de hoogte bent. Heb je überhaupt wel een film van ze gezien???

Frietgezicht

Avatar

^ Nou nou, Spielberg van Molenbeek,nog niet eens van Europa of België maar van Molenbeek.

Regisseurs van buiten Amerika krijgen vaak zat complimenten als ze iets afleveren wat een beetje kwaliteit heeft.

Michael Bay heeft interesse in ze en met ze gesproken,Michael Bay ja..

Ik heb sowieso die film Black gezien waarvoor ze volgens mij de credits krijgen.

Totaal geen bijzonder filmpje,eigenlijk gewoon een eigen gejatte versie van Romeo & Juliet maar dan erg simpel voor tieners met matige dialogen enz(wel netjes geschoten) maar om nou te zeggen dat ik Spielberg zie.

Ik ga ze niet beoordelen op een film die ik niet gezien heb maar deze trailer ziet er ook aardig belachelijk uit.

En de Time heeft vaak zat de media over zich heen gehad voor rare keuzes of feiten die geen feiten bleken,zo erg dat de media kritiek had over hoeveel verstand de mensen die er werken hebben van de zaken die ze bespreken. Valt ook allemaal te vinden maar jij voelt je gesterkt door een blad en een film als Bevery Hills Cop 4.. Ok..


Maar goed,ik hoop dat ze slagen maar ik zie hier in jou vooral een Belg die erg trots is op zijn landgenoten en daardoor een beetje zich laat verblinden omdat een vrouw ergens in Amerika ze vergelijkt met Steven Spielberg. De maker van films als Jaws, Schlinder's List en Jurassic Park en dat lees ik een minuut nadat ik de trailer van Patser bekijk,sorry als ik even moest lachen.

ISIM

Avatar

Damn het zit diep bij je?? Maar ja, als je zo gaat redeneren kan je iedereen wel belachelijk maken. Dat is heel makkelijk.

dondeestagb

Avatar

Patser bevat muziek van o.a. Boef, Ronnie Flex, Sevn Alias, Lil' Kleine.
Als de film van hetzelfde niveau is als de muziek. Dan laat maar.

Frietgezicht

Avatar

Ze belachelijk maken is niet mijn bedoeling. En gun ze van harte veel succes
Deze trailer vind ik trouwens wel belachelijk.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dus hij heet eigenlijk “Ali Bikkel” ?

Moviemagic

Avatar

@ISIM
Belachelijk maken. Een vergelijking maken met Spielberg en hem. Hoe zou Spielberg zich moeten voelen met deze vergelijking?

ISIM

Avatar

@Moviemagic, misschien moet je het stuk weer opnieuw lezen. De Steven Spielberg van Molenbeek staat er toch???/

Goku32

Avatar

Gare film ziet er dom uit

Goov25

Avatar

Mwah.

NieuwsFilm

meest populair