Sexy Matilda Lutz neemt wraak in trailer 'Revenge'

Sexy Matilda Lutz neemt wraak in trailer 'Revenge'

De mannen vragen er ook om.

Hieronder zie je de trailer voor de wraakfilm Revenge waarin de belangrijkste rol is weggelegd voor actrice Matilda Anna Ingrid Lutz die je mogelijk kent uit de film Rings (2017) of de serie Medici: Masters of Florence. In Revenge gaat ze achter een groep mannen aan die haar voor dood achterlaten.

In Coralie Fargeats Revenge arriveert Jen (Lutz) in een villa in de woestijn, met haar rijke vriendje Richard. Ze kijkt uit naar een weekendje vol romantische activiteiten. Het loopt echter compleet uit de hand als Richards vrienden opduiken. Ze vertonen zeer ongepast gedrag en dit leidt tot de brute verkrachting van Jen. De mannen proberen van hun probleem af te komen, maar onderschatten de veerkracht van de meedogenloze Jen.


In de actiefilm Revenge zijn ook rollen weggelegd voor Kevin Janssens, Vincent Colombe en Guillaume Bouchède. Verleden jaar draaide de film al tijdens het Toronto International Film Festival en Fantastic Fest. Later deze maand draait de film ook tijdens het Sundance Film Festival. Hieronder een eerder affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair