Terreur en enge maskers in nieuwe trailers 'The Strangers: Prey at Night'

Terreur en enge maskers in nieuwe trailers 'The Strangers: Prey at Night'

Christina Hendricks en Martin Henderson spelen de hoofdrollen in de horror-sequel.

Aviron Pictures heeft gisteren de gloednieuwe trailer van horror-sequel The Strangers: Prey at Night vrijgegeven. De film is een vervolg op de succesvolle invasie-horrorfilm uit 2008, waarin drie gemaskerde figuren een gezin terroriseren. Zoals je kunt zien in onderstaande trailer, doen de drie engerds ook deze keer weer goed hun best om mensen angst aan te jagen.

In de nieuwe film zien we hoe de roadtrip van een gezin een gevaarlijke wending neemt wanneer ze arriveren bij een camping om daar te verblijven bij familieleden. Tot hun verbazing is de camping echter verlaten. Uit de duisternis duiken plots drie gemaskerde psychopaten op die het gezin de stuipen op het lijf jaagt.

De hoofdrollen in The Strangers: Prey at Night worden gespeeld door Christina Hendricks (Mad Men, Drive), Martin Henderson, Bailee Madison en Lewis Pullman. Johannes Roberts' (47 Meters Down) regisseert. Hij verfilmd een script van Bryan Bertino en Ben Ketal. De film draait vanaf 8 maart a.s. in de Amerikaanse en Nederlandse cinema's.



NieuwsFilm

meest populair