'Spawn' zegt geen woord in reboot-film

'Spawn' zegt geen woord in reboot-film

Bedenker/regisseur Todd McFarlane denkt daarnaast een bekende acteur te kunnen strikken om de hoofdrol te spelen.

Spawn-bedenker Todd McFarlane sprak onlangs tijdens de jaarlijkse Ace City Comic-Con met AZCentral over de Spawn-film die hij later dit jaar zal regisseren. Toen hij een update gaf over de status van de film, liet hij weten dat alle betrokkenen hebben getekend voor het afgeronde script en dat de budgettering van de film momenteel plaatsvindt. Het meest interessante waren echter McFarlane's opmerkingen over de toon van de film en het feit dat Spawn geen woord zal zeggen in de film:

"De film wordt duister, serieus, R-rated. Het wordt geen superheldenfilm. Ik denk niet dat veel mensen de film zo zouden beschrijven. Het wordt meer een bovennatuurlijke thriller. Ik vergelijk de film altijd met Jaws. Het gaat over de sheriff en de mensen die achter een spook aan zitten. Het hoofdpersonage is dan ook niet Spawn, maar een politieagent, net als Sheriff Brody in Jaws. Spawn zegt geen woord in de film. Ik denk dat we een bekende acteur kunnen strikken voor de hoofdrol, want er komt geen make-up of fitnessregime bij kijken. We willen iemand hebben die gewoon kan acteren."

Het is nog onbekend wanneer de opnames van Spawn precies zullen beginnen. Het budget van de film zou maximaal 10 miljoen dollar moeten bedragen.

NieuwsFilm

meest populair