Algemeen

Dodelijk sexy Jennifer Lawrence op foto's en poster 'Red Sparrow'

Als Russisch spion.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
20th Century Fox heeft via IGN de eerste poster voor en enkele foto's uit Red Sparrow vrijgegeven. Uiteraard trekt hoofdrolspeler Jennifer Lawrence de meeste aandacht. De spionagethriller komt van regisseur Francis Lawrence met wie de actrice ook de laatste drie Hunger Games-verfilmingen opnam. Een volledige trailer verschijnt later deze week; hieronder een nieuwe tv-spot:


En vervolgens de vijf foto's waarop we Lawrence's personage Dominika Egorova zien. We zien haar ook met Joel Edgertons Nathaniel Nash die een CIA-agent speelt die verleidt moet worden door Lawrence's sexy, maar o zo dodelijke spion.


En hieronder zie je het affiche voor de film die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Jason Matthews. De film staat gepland voor 1 maart.


In Red Sparrow, ook met Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker en Jeremy Irons, overleeft Egorova in de bureaucratie waaruit de Russische geheime diensten bestaan. Tegen haar wil is ze gerekruteerd om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen. Ze moet de CIA-agent Nash verleiden en de twee staan al snel lijnrecht tegenover elkaar. Haar opdracht wordt bemoeilijkt wanneer ze binnen de CIA gerekruteerd wordt om een verrader in Washington te vinden. De eerdere trailer:10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Warhasbegun

Avatar

Dodelijk ook nog. Nou dan laat maar komen!

Beau

Avatar

Benieuwd naar Schoenaerts in deze film.

Prince John

Avatar

Dus een high-class killing prostitute? Not bad.

Master Of Films

Avatar

Is een keer wat anders dan Moedertje Natuur spelen.

Mav Damian

Avatar

De 2de trailer is er.

Goov25

Avatar

@Greenhornet Ik moest ook aan Salt denken. En dat is best een compliment, want dat is een toffe actiefilm.

NieuwsFilm

meest populair