Video

Jennifer Lawrence als sexy Russin in 'Red Sparrow' trailer!

Een een getrainde verleidster.

door Bram de Groot om 06:00 in Video
Gisteren nog de foto's, de poster en een tv-spot en nu een compleet nieuwe trailer voor de nieuwe film van regisseur Francis Lawrence en hoofdrolspeler Jennifer Lawrence. Na hun samenwerking aan drie Hunger Games-films leveren de twee geen-familieleden de spionagethriller Red Sparrow op, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jason Matthews.

Met aanvullende rollen voor Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker en Jeremy Irons verschijnt Red Sparrow op 1 maart in de Nederlandse bioscoopzalen.


In de thriller speelt Lawrence het personage Dominika Egorova. Ze is tegen haar wil gerekruteerd door de Russische geheime dienst en wordt opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar zelfbewustzijn te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht en bedrog terecht, wat een bedreiging vormt voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair