Algemeen

Mary Elizabeth Winstead & Clive Owen mogelijk in Ang Lee's 'Gemini Man'

Een aparte actiethriller met Will Smith en Will Smith.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 12:29 in Algemeen
De cast van Ang Lee's nieuwste film Gemini Man (omschreven als een unieke actiefilm) krijgt steeds meer vorm. Will Smith vult de titelrol in en nu weten we misschien wie de slechterik gaat spelen. Volgens The Hollywood Reporter zal dat mogelijk Clive Owen worden, die nu gesprekken voert. Mocht alles goed verlopen, dan treedt hij op als het hoofd van een kloonprogramma.

In de film is Smith namelijk een ouder wordende huurmoordenaar die opdrachten uitvoert voor de NSA, maar hij wil er graag mee stoppen. Zijn meerderen stellen dit vermoedelijk niet op prijs en doen het onmogelijke: ze klonen hem. Opeens staat de huurmoordenaar oog in oog met zichzelf - alleen is deze versie van hem 25 jaar jonger, sterker én sneller.

Gelukkig staat zijn personage er niet alleen voor. THR meldt namelijk ook dat regisseur Ang Lee druk bezig is met het selecteren van een vrouwelijke hoofdrol - een medewerker van de NSA die Smith's karakter moet observeren, maar hem later zal helpen. Voor deze rol zijn er drie actrices in beeld: Tatiana Maslany, Elizabeth Debicki en Mary Elizabeth Winstead. De keuze moet snel gemaakt worden, want Skydance Media en Paramount Pictures willen dat de productie volgende maand al van start gaat. Dit staat echter nog niet vast, vanwege Will Smith's overvolle agenda.

Gemini Man is al zo'n 21 jaar in de maak. Walt Disney Pictures trachtte er toen werk van te maken, maar er werd vastgesteld dat de techniek er nog niet was om dezelfde acteur twee keer te vertonen in verschillende leeftijden. Meerdere mensen hebben aan het scenario gewerkt, de laatste versie is afkomstig van David Benioff (tv-serie Game of Thrones).

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

Lijkt teveel op Looper. Next

nieuwslaatste nieuws

meest populair