Gerucht: toch rol voor Spider-Man in 'Venom'

Gerucht: toch rol voor Spider-Man in 'Venom'

Tom Hollands Peter Parker zou vluchtig voorbij komen.

Sony's Venom zou in eerste instantie geen cameo hebben van Tom Hollands Spider-Man. Dat bleek toen de studio Spider-Man overdroeg aan Marvel en vervolgens aankondigde een eigen filmuniversum te willen maken rond de comics. De lanceerfilm wordt Venom, met Tom Hardy in de titelrol.

Nu stelt Collider dat er toch een cameo komt van Tom Hollands Spider-Man. Dat terwijl de franchise van Sony formeel geen deel uitmaakt van het MCU. Wel zijn de films eraan gelieerd, zoals Sony-baas Amy Pascal ooit zei, maar dan niet direct. Dus er zijn geen mogelijkheden voor rolletjes voor Iron Man of andere Marvel-helden in het Spider-verse, maar wel omgedraaid lijkt het nu.

Veel is er nog niet bekend over Venom. We weten vrijwel niets van het plot, al schijnt Venom al een tijdje actief te zijn en de stad te beschermen tegen allerlei schurken. Tegen die achtergrond zou er een nieuwe Symbiot opkomen, die wel snode plannen heeft. Vermoedelijk leren we snel meer over de film; Venom draait vanaf 5 oktober 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair