Algemeen

Details over rol Leonardo DiCaprio in nieuwe Tarantino

Ook Tarantino's film over de Manson-moorden zal een connectie met westerns hebben.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:19 in Algemeen
Er wordt steeds meer bekend over de nieuwste film van Quentin Tarantino over de Manson Family in 1969.

Eerder leerden we onder andere al dat Margot Robbie hoogstwaarschijnlijk Sharon Tate gaat spelen, de actrice die door leden van de Manson Family werd vermoord terwijl ze hoogzwanger was met het kind van haar en haar man Roman Polanski.

Ook was al bekend dat Leonardo DiCaprio een hoofdrol zal gaan spelen in de film, maar nu wordt ook steeds meer bekend over welke rol hij gaat spelen. Deadline maakt bekend dat DiCaprio een acteur gaat spelen die zijn eigen westernserie op televisie had, Bounty Law, die van 1958 tot 1963 op televisie was te zien. Zijn poging om de overstap naar films te maken faalde en in 1969 speelt bij gastrolletjes in televisieseries terwijl hij overweegt om naar Italië te vertrekken en daar weer in westerns te spelen.

Daarnaast maakte Deadline bekend dat de film een Pulp Fiction-achtig portret van Los Angeles in de zomer van de Manson-moorden zal zijn en dat Tarantino nu echt aan het casten zal slaan.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

In de titel is de naam van het lijdend voorwerp fout........ Leonardi........ di Coprio?

chefry1983

Avatar

Tarantino films zijn altijd goed voor sterke dialogen en zeer goede films. Ik ben zeer benieuwd! Leo is een zeer goede acteur

Robbepost

Avatar

Bedankt voor de rectificatie Kaj!

nieuwslaatste nieuws

meest populair