Eerste poster 'The Irishman' van Netflix en Martin Scorsese

Eerste poster 'The Irishman' van Netflix en Martin Scorsese

Met de namen Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci.

Netflix heeft een eerste poster vrijgegeven voor hun ambitieuze misdaadfilm The Irishman. Deze wordt uiteraard geregisseerd door Martin Scorsese en herenigd de Godfather en Heat-acteurs Robert De Niro en Al Pacino.

De poster laat De Niro zien in zijn rol van de huurmoordenaar Frank 'The Irishman' Sheeran. De echte Sheeran was naar verluidt lid van de beruchte Bufalino misdaadfamilie. Vlak voor zijn dood bekende hij de bekende vakbondsleider Jimmy Hoffa te hebben vermoord. De eveneens niet zo zuivere Hoffa, die gespeeld wordt door Pacino, verdween in 1975 en werd pas in 1982 officieel dood verklaard aangezien zijn lichaam nooit gevonden is. Joe Pesci speelt Russell Bufalino, het hoofd van de Bufalino familie.

Bekijk de afbeelding
De misdaadfilm The Irishman is gebaseerd op het boek 'Heard You Paint Houses: Frank 'The Irishman' Sheeran and Closing the Case on Jimmy Hoffa' uit 2005 van Charles Brandt. Er zijn ook rollen voor Harvey Keitel, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano, Stephen Graham, Domenick Lombardozzi, Jesse Plemons en Jack Huston. Vermoedelijk in 2019 op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair