Trailer tweede 'Deep Blue Sea' - uiteraard zonder Samuel L. Jackson

Trailer tweede 'Deep Blue Sea' - uiteraard zonder Samuel L. Jackson

Maar wie wel?

Voor wie de film heeft gezien, kan zich uit Deep Blue Sea uit 1999 waarschijnlijk vooral één shot herinneren: het moment dat Samuel L. Jackson door een genetisch gemodificeerde en super intelligente haai gegrepen wordt en vervolgens onder water verslonden wordt. Met het binnenkort te verschijnen tweede deel, juist Deep Blue Sea 2, tracht men het kunststukje te herhalen. Maar of dit is gelukt...

In onderstaande trailer voor de direct-to-video productie zie je dat natuurbeschermer Dr. Misty Calhoun (Danielle Savre) is uitgenodigd voor een bezoek aan nieuw en topgeheim project geleid door de schatrijke farmaceut Carl Durant (Michael Beach). Als snel gaat het fout, want als de wetenschap zich bemoeit met het beproefde proces van natuur en opvoeding, dan kan het resultaat dodelijk zijn.


De regie lag in handen van Darin Scott (Dark House, House Party: Tonight's The Night) en naast de haaien zie je rollen van een (redelijk) onbekende cast. Niet geheel onverwacht werkte Warner Bros. samen met Syfy aan de film.

Bekijk de afbeelding
Ter vermaak hieronder de scène met Samuel L. Jackson..!



NieuwsFilm

meest populair