Trailer 'Submergence' met Alicia Vikander en James McAvoy

Trailer 'Submergence' met Alicia Vikander en James McAvoy

Een latrelatie onder extreme omstandigheden.

Hieronder de trailer voor de film Submergence van regisseur Wim Wenders en met de grote sterren Alicia Vikander (Tombraider) en James McAvoy (X-Men films).

In het drama / de thriller Submergence wordt de Engelsman James Moore vastgehouden in een broeierige cel in Somalië. Hij wordt ondervraagd door jihadisten die hem als een mogelijke spion zien. Ver weg, in de donkere dieptes van de oceaan, bevindt de Frans-Australische Danielle Flinders zich op ontdekkingsreis. Gedurende de levensbedreigende beproevingen die beiden moeten doorstaan putten ze kracht uit een diepe emotionele connectie, herinneringen aan hun intense, gepassioneerde liefde die zich enkele maanden eerder voltrokken heeft.


Submergence, in het voorjaar van 2016 opgenomen, is gebaseerd op het gelijknamige boek van J. M. Ledgard en verscheen al tijdens meerdere filmfestivals, waaronder het Toronto International Film Festival in oktober 2017, en verschijnt later dit jaar in de bioscoop. Een Nederlandse datum is nog onbekend. Hieronder een affiche voor de film.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair