Video

Huiveringwekkende nieuwe trailer horrorfilm 'A Quiet Place'

Met Emily Blunt en van en met Jon Krasinski.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 10:51 in Video
Bekijk hieronder de eerste volledige trailer voor de horrorfilm A Quiet Place, de nieuwste film van Jon Krasinski (Jim van de Amerikaanse The Office), die naast de regie ook de hoofdrol voor zijn rekening nam met zijn vrouw Emily Blunt als zijn vrouw in de film.

Het is niet zo makkelijk meer om tegenwoordig nog een horrorfilm in de markt te zetten, zonder teveel over de film te verraden. Veel horrorfilms draaien om schrikmomenten en het onthullen van iets engs, die je pas in de film zou willen zien, maar die vaak in de marketing worden ingezet om je te lokken. Maar als je een intrigerende premisse hebt, kun je nog een heel eind komen, en die heeft A Quiet Place:

In A Quiet Place moet het gezin van Jon Krasinski en Emily Blunt in complete stilte leven, omdat zij omgeven worden door mysterieuze, enge wezens die reageren op geluid. Aan de trailer te zien bestaat dat gezin aan het begin nog uit vijf leden, en start de ellende als één van de kinderen teveel lawaai maakt - in de rest van de trailer zien we nog maar twee kinderen in plaats van drie.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Locotelli

Avatar

Ben benieuwd hoe ze met de stilte omgaan. Muziek etc.

Meestal hebben films tegenwoordig zo een overdreven filmscore op de achtergrond waardoor (in mijn ogen) veel momenten worden verpest. In deze film lijkt er genoeg gelegenheid om dat eens om te draaien.

benjamin

Avatar

Nog meer horror:

Frietgezicht

Avatar

Geen film voor de bios want dr zijn altijd wel wat figuren die de hele tijd met een zak popcorn aan het kraken zijn.

Goku32

Avatar

Ben benieuwd dit ziet er goed uit. Deze ga ik zeker checken ben horror gek heb alles al gezien van horror

Goku32

Avatar

Wow dit is wel sick. Helemaal voor een zwangere vrouw waar het kind er bijna aan komt. Dan maak je wel geluid demmm, Vette film ben benieuwd

Akke Moeka Hara

Avatar

Hopelijk wat beter dan “it comes at night” bagger.

Ed Crane

Avatar

Lucky bastard.

nieuwslaatste nieuws

meest populair