Huiveringwekkende nieuwe trailer horrorfilm 'A Quiet Place'

Huiveringwekkende nieuwe trailer horrorfilm 'A Quiet Place'

Met Emily Blunt en van en met Jon Krasinski.

Bekijk hieronder de eerste volledige trailer voor de horrorfilm A Quiet Place, de nieuwste film van Jon Krasinski (Jim van de Amerikaanse The Office), die naast de regie ook de hoofdrol voor zijn rekening nam met zijn vrouw Emily Blunt als zijn vrouw in de film.

Het is niet zo makkelijk meer om tegenwoordig nog een horrorfilm in de markt te zetten, zonder teveel over de film te verraden. Veel horrorfilms draaien om schrikmomenten en het onthullen van iets engs, die je pas in de film zou willen zien, maar die vaak in de marketing worden ingezet om je te lokken. Maar als je een intrigerende premisse hebt, kun je nog een heel eind komen, en die heeft A Quiet Place:

In A Quiet Place moet het gezin van Jon Krasinski en Emily Blunt in complete stilte leven, omdat zij omgeven worden door mysterieuze, enge wezens die reageren op geluid. Aan de trailer te zien bestaat dat gezin aan het begin nog uit vijf leden, en start de ellende als één van de kinderen teveel lawaai maakt - in de rest van de trailer zien we nog maar twee kinderen in plaats van drie.



NieuwsFilm

meest populair