Netflix

Budget Scorsese's 'The Irishman' loopt flink op

De film komt dit jaar op Netflix te staan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:31 in Netflix
Regisseur Martin Scorsese maakt met The Irishman zijn eerste Netflix Original. De film is een passieproject van de regisseur en brengt een bijzondere cast samen, bestaande uit onder meer Robert De Niro, Harvey Keitel, Al Pacino en Joe Pesci.

Naar het schijnt heeft Scorsese voor zijn film een enorm budget nodig. Oorspronkelijk zou dat 100 miljoen dollar zijn geweest, wat al erg veel is voor een maffiadrama. Maar ondertussen schijnt het bedrag nog veel meer te zijn opgelopen, naar 140 miljoen dollar. Deadline stelt verder dat er nog meer nodig is, dus dat het budget alleen maar op zal lopen.

De opnames van The Irishman zijn al een tijdje afgerond en op dit moment werkt Scorsese samen met editor Thelma Schoonmaker aan het eindproduct. Toch is er nog veel werk te verrichten, vooral als het digitaal verjongen van de cast. Hoe lang daarvoor nodig is, weten we niet.

The Irishman wordt enkel in China uitgebracht in de bioscoop. In de rest van de wereld vindt de première op Netflix plaats.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Omdat ze alle mensen die aan de film meewerken wel moeten betalen.

soprano077

Avatar

wss zullen de kosten voor de cgi die nodig zijn om de acteurs te verjongen flink de pan uitrijzen

Mav Damian

Avatar

Laten we hopen dat de cgi dat ze hun verjongen ook geloofwaardig uitziet. Daar stel ik me nog vraagtekens of dit gaat lukken.

Goku32

Avatar

Als het zoveel kost dan moet het wel een topper worden. Ben benieuwd

nieuwslaatste nieuws

meest populair