Algemeen

Michael Fassbender tekent voor 'Kung Fury 2'

Hij krijgt een hoofdrol.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 13:07 in Algemeen
Acteur Michael Fassbender heeft getekend voor een rol in Kung Fury 2. Het is niet zeker welke rol de Oscar-genomineerd acteur zal spelen, maar filmmaker David Sandberg heeft het nieuws tegenover The Hollywood Reporter bevestigd.

Sandberg zal zelf ook weer terug keren in de film als Kung Fury, een personage dat we in 2015 voor het eerst zagen in een fantastische korte film. Dat was een eerbetoon aan de martial arts klassiekers van de jaren tachtig en toonde het avontuur waarin Kung Fury het opnam tegen een tijdreizende Adolf Hitler. De video werd wereldwijd 40 miljoen keer bekeken op YouTube en aangekocht door Netflix.

Naast Sandberg en Fassbender is ook David Hasselhoff te zien in de film. Die speelt zich in 1985 af, in Miami, dat veilig gehouden wordt door Kung Fury. Hij werkt samen met de Thundercops, de beste politieagenten uit de geschiedenis, die gezamenlijk de Kung Fuhrer, Adolf Hitler, verslagen hebben. Maar de tragische dood van een Thundercop maakt dat de groep uit elkaar valt, waarop een mysterieuze schurk uit de schaduwen opstaat om de Fuhrer te helpen het ultieme wapen te bemachtigen. Aan Kung Fury de taak om door de ruimte en tijd te reizen om zijn vrienden te redden, de prestigieuze Miami Kung Fu Academy te verdedigen en het kwaad voor altijd te verslaan.

De release moet dit jaar al plaatsvinden, al zijn de opnames nog niet gestart en zouden die pas in de zomer beginnen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Erg benieuwd naar het tweede deel!

Wilskracht

Avatar

Michael Fassbender als Triceracop? De rol van zijn leven

Goku32

Avatar

Ik vond deel 1 geweldig echt gelachen met die film. Dus ben erg benieuwd naar deel 2

nooffencetaken

Avatar

Fijn dat je gelachen hebt MET die film Goku.

Toch fijn als je een lach maatje hebt. Mijn vriendin heeft moeite met mijn humor. Dus dat jij daarin een partner gevonden hebt is fijn en dat gun ik je ook.

Wist je dat lachen veel spieren in beweging brengt? Maar liefst 15 gezichtsspieren bijvoorbeeld. Daarmee is lachen trouwens makkelijker dan fronsen; hiervoor gebruikt u zo’n 40 spieren! Ook spieren in buik en middenrif spannen aan en masseren hiermee zachtjes de organen. In de andere spieren is de spierspanning tijdens het lachen juist laag. Hierdoor krijgt u een ontspannen gevoel.

Als u lacht haalt u dieper adem en uw bloeddruk en hartritme worden op elkaar afgestemd. Uw bloed stroomt sneller en transporteert zo meer voedingsstoffen en zuurstof naar uw hersenen. Tijdens het lachen komen in de hersenen endorfinen vrij. Deze hormonen geven een prettig gevoel, hebben pijnstillende eigenschappen en verminderen een teveel aan stresshormonen, zoals adrenaline en cortisol. Een lachsessie van 20 minuten brengt evenveel vitaliteit en welzijn als een step- of joggingsessie. En: zonder zweten!
Dus

soprano077

Avatar

leuk als short,ik weet niet of ik anderhalf uur hiervan volhou

Master Of Films

Avatar

Moch de oorlog van Armageddon ooit doorgaan dan lijkt het mij een wijs besluit om nooffencetaken te sparen. Zulke wijsheden moet je koesteren voor het nieuwe Eden (of Pandora).

nooffencetaken

Avatar

Lijkt me wat. Dan hoop ik wel dat Eva mijn humor meer kan waarderen.

Master Of Films

Avatar

Op dit moment ken ik maar 1 Eva en dat is Eva Jinek. Helemaal niet verkeerd. Ik zeg doen.

Oh deze topic ging over iets met een deel 2. Fassbender in deel 2, ik zeg ook doen Sandberg.

Frietgezicht

Avatar

Ik denk niet dat het Armageddon er nog gaat komen in ons leven maar net als Lucille Werner kan het leven soms raar lopen dus ik hou alles voor mogelijk.
Mocht dat gebeuren wil ik idd graag nooffencedieliamneesonfilm in de buurt hebben.

nooffencetaken

Avatar

Mocht Eva Jinek trouwe filmtotaal reageerder zijn en dit lezen:
Lieve Eva,
Ik zou samen met jou de wereld willen zien, wel meer dan honderd keer misschien.
Ik zou met jou alle onbewoonde eilanden willen bewonen, waar ik je tot mijn prinses kan bekronen. Ik zou met jou de mooiste paleizen willen bouwen en toch voor altijd van je blijven houden.

Ik zou met jou ongestoord op de zee willen drijven en nog altijd smoorverliefd op je blijven. Ik zou met jou aan alle bloemen willen ruiken om vervolgens de diepblauwe oceaan in te willen duiken.

In de Garden of Eden (Of Pandora) zou ik je gelukkig willen zien en andersom jij ook mij misschien.}


Ed Crane

Avatar

Eva Jinek is overrated. Ze woonde als kind of zo in Amerika, maar doet nog steeds alsof ze een accent heeft.

Kung Fury was heel erg goed gedaan. Hacking time!

nieuwslaatste nieuws

meest populair