Algemeen

Groen licht voor Resident Evil: Afterlife

door FilmTotaal op 07.11.2005 om 13:19 in Algemeen
Er was al langer sprake van en inmiddels is het officiëel bevestigd: Resident Evil: Afterlife, de derde film in de reeks verfilmingen van de populaire Resident Evil games, gaat er komen, zo hebben Constantin Films en Davis Films laten weten.

Paul W.S Anderson, verantwoordlijk voor de regie van het eerste deel, zal zich bezighouden met het schrijfwerk voor de film, en Milla Jovovich heeft toegezegd wederom terug te keren voor de rol van Alice. De opnames zullen plaatsvinden in Australië, dat moet doorgaan voor de Nevada-woestijn.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Als je ziet hoe deel 2 afloopt zou het raar zijn geen derde deel te maken. Maar desalniettemin goed dat hij er komt.

Spike

Avatar

Ik mis Romero.

ik ben een hele grote fan van de game's, en toen ik hoorde dat ze een film gingen maken sprong ik een gat in het dak, maar toen de regie werd overgenomen door deze knaap wist ik het niet zo meer, heb de eerste film gezien en op zich was deze best wel het kijken waard, alleen heel erg jammer dat ze het spel niet overnemen, maar was wel wat tevreden, over deel 2 heb ik het liever niet, alhoewel, het verhaal kwam wel in de buurt van resident evil 3 (the Game) maar dan alleen vanwege de nemesis en jill (ik geloof dat zei dat was) maar verder vond ik er dus geen reet aan, maar toch zit ik weer af te vragen wat ze nu met deel 3 gaan doen, iets via de richting van resident evil Code Veronica misschien??? (alweer de game) maar ze zullen er vast wel weer hun eigen draai aan geven.

Stok

Avatar

Tja deze jongen heeft er een neusje voor goede concepten weg te kapen van goede regisseurs.

Zie RE (Romero) en AvP (Ridley Scott)

The-Hunter

Avatar

Ja ik had ook veel meer verwacht van de Resident evil films. Met het verhaal van het spel hadden ze veel meer moeten doen. Ik had veel liever wat meer gezien van S.T.A.R.S
Ze hadden bijvoorbeeld Chris en Jill de hoofdrol moeten laten spelen in de films (net zoals deel 1 van het spel) en daarna gewoon het verhaal lijn van de spellen blijven volgen. Het zijn best aardige films om naar te kijken voor de actie maar vind dat ze de titel Resident Evil niet verdienen.

mercapto

Avatar

Tja ach, ik ben "Alien : Origin" nu aan het schrijven voor Sir Ridley, dus die komt er echt nog wel met z'n langverwachte Alien prequel ;)

MrPunisher

Avatar

Vet man,
ik heb deel 1 en 2 op dvd is echt superr hoor...
ik hou van alle zombie-films;
house/dawn/land/army/shaun
of the dead...

egt wel super...

misscongenality

Avatar

Ik ben oook heel benieuwd. Het lijkt me wel weer cool. Ik vond de eerste 2 delen gaaf. Die zombies waren ook goed gedaan. Ben erg benieuwd!

Dieks

Avatar

Die zombies waren wel mooi gemaakt....maar in deel 2 waren ze er bijna nie....alles ging om die superzombie met zijn grote gun

NieuwsFilm

meest populair