Arnold Schwarzenegger te zien in 'Kung Fury 2'

Naast Michael Fassbender en David Hasselhoff is hij ook te zien.

Regisseur David Sandberg gaat voor een sterke cast met zijn vervolg op Kung Fury. Niet alleen speelt Michael Fassbender een van de hoofdrollen, ook heeft Arnold Schwarzenegger getekend voor de vervolgfilm. Welke hij precies zal spelen is niet zeker, al schijnt hij president van de Verenigde Staten te zijn.

Schwarzenegger uitte in het verleden wel eens interesse in die positie, maar kwam niet in aanmerking omdat hij niet in de Verenigde Staten geboren is. Om die reden mocht hij enkel gouverneur worden, wat hem ook gelukt is. Naast Schwarzenegger en Fassbender is ook David Hasselhoff te zien in de film.

Hasselhoff maakte al een cameo in de oorspronkelijke korte film en zong zelfs een lied voor de film. In deze nieuwe film zien we dat Kung Fury een groep trouwe politieagenten om zich heen heeft verzameld. Het gaat om beroemde figuren die hem hepen, maar als een van hen om het leven komt, valt de groep uit elkaar. Aan Fury de taak om hen weer bijeen te krijgen en Adolf Hitler ervan te weerhouden zijn kwaadaardige plannen uit te voeren.



NieuwsFilm

meest populair