Algemeen

'Transformers' filmreeks toch niet dood?

En wat zeg jij: reboot of niet?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:40 in Algemeen
Een paar dagen geleden meldden we dat Hasbro aangaf dat zij na het dit jaar te verschijnen Bumblebee: The Movie niet verder zouden gaan met de huidige Transformers-filmreeks. Er zou een reboot komen. Dit doorgaans goed ontvangen nieuws wordt nu in twijfel getrokken.

De mensen van Bleeding Cool melden nu namelijk dat de Hasbro-brandmanager tijdens Toy Fair New York de berichtgeving heeft tegengesproken. "Geloof niet alles wat je hoort, maar je niet druk," was het commentaar.

Maar de kans blijkt natuurlijk aanwezig dat Hasbro enigszins aan 'damage control' doet. Travis Knights Bumblebee: The Movie moet namelijk nog uitkomen en om nu al een reboot aan te kondigen zou die film wel eens pijn kunnen doen. En het duurt ook nog even voor de film uitkomt: 20 december 2018.

Wat vind jij? Zou jij willen de filmreeks een reboot krijgt, of moet Paramount Pictures en Hasbro doorgaan met de weg die Michael Bay is ingeslagen met Transformers: The Last Knight van verleden jaar?16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ja opnieuw beginnen. Nu met transformers en geen Jaegers aub.

O ja en zonder basisschool humor, saaie side-stories, onnodig lang en graag enigzins coherent. En megatron hoeft niet in elke film te zeggen "i am Megatron"
En graag R-rated........., maar dat kan ik vergeten.

Wel alle delen gezien (laatste 2 niet meer in de bios) omdat ik van de actie kan genieten.

I am robbepost.

Decepticon

Avatar

Ja neem je verlies en reboot de franchise.
En verkoop Bumblebee aan Netflix...... ;)

Master Of Films

Avatar

Volgens mij moeten meer mensen weg bij Transformers. Alleen Bay de laan uitsturen is niet genoeg voor een reboot. Betrek mensen die enigzins verstand hebben van filmmaken en van Transformers.

Robbepost

Avatar

^ op filmtotaal.nl schijnt aardig wat talent te zijn!

soprano077

Avatar

deel 4 was al een reboot. doe maar gewoon niet meer.

Sunspot

Avatar

Doe maar reboot, heb het wel gezien, bijna geen 1 goeie film tussen de reeks van Bay.

Doe maar reboot, niet zo kinderachtig en graag een andere regisseur.

Chrischzz

Avatar

Bay eruit.. maar dan ook als producer..
Daarnaast, ook DiBonaventura eruit en Spielberg.. Sorry, maar Spielberg heeft de riem niet strak genoeg aangetrokken toen Bay aan het roer stond.

Het beste voor de franchise is ook Hasbro eruit.. maar dat gebeurd natuurlijk niet..

Goku32

Avatar

Mensen weg laten in de films, en het alleen op Transformers houden. En wel goeie Transformers dus niet die balzak transformer wtf echt slecht dat. Dus alleen robots en een vette battle die goed te zien is ook dan ben ik wel voor een reboot. En anders stoppen

Frietgezicht

Avatar

Ja Bay eruit. Niet vergeten dat die met zijn style en invloed ook al de Turtles om zeep geholpen heeft.

Ik heb alle Transformers films gezien(alleen de 1ste in de bios) maar net als bij bijv de Resident Evil reeks vooral uit leedvermaak en dat als ik mee lul dat het allemaal bagger is het tenminste mijn eigen mening is. Dus ik zal ze blijven kijken maar het het liefst natuurlijk met meer vermaak.
Deze films zijn zelfs te matig om het guilty pleasures te noemen.

chefry1983

Avatar

ik heb alle 5 de delen in de bios gezien. geen goede film maar wel lekker hersenloos vermaak met veel lawaai en nog meer explosies.
Een reboot hoeft niet perse voor mij, of ga verder met de huidige verhaallijn en stop er gewoon mee. De films hebben genoeg geld opgebracht om een andere franchise op te starten voor verfilming

Daanminator

Avatar

Mag wel doorgaan van mij. Maar dan zonder de mensen erin, ga eens een andere planeet verkennen. Cybertron bijvoorbeeld, een origin verhaal.
Tja, das dan toch een soort van reboot.

Darthmar

Avatar

Op zich is dit een filmreeks waar de potentie niet word gebruikt. Teveel irritante onnodige menselijke karakters. Vreemde verhaallijnen waarbij elke keer de film die er voor komt genegeerd wordt.
Na de eerste dacht ik kom maar op met deel 2 maar elke keer stellen ze teleur.

Decepticon

Avatar

Ja, Bay moet echt helemaal weg, idd samen met DiBonaventura en Spielberg.
Er moet gewoon een compleet nieuw team aan het roer staan.

Zo weinig mogelijk menselijke personages, iig geen militairen meer met bijbehorende poeha, dan kun je al zoveel van het budget (beter) besteden aan de Transformers.

Gigan72

Avatar

Ik vermaakt me best met de T F films maar het is tijd om iedereen er uit te gooien
Bay . Spielberg en de rest oprotten.
Maar wel graag verder gaan met Unicron.
Niet weer vanaf het begin beginnen net als met Spider-man.

Artificialis

Avatar

Het zijn films voor jongens in de puberteit. Alles draait om chaos, snelheid en vuurwerk. Afgewisseld met flauwe humor en elk deel voorzien van een nieuw tienermeisje. Het verhaal en de karakters missen elke vorm van diepgang en emotie. Het is één grote sfeerloze exercitie geworden.

Michael Bay is de tegenpool van Steven Spielberg. Hij mag dan executive producer van de films zijn geweest, zijn invloed op de kwaliteit van de franchise is duidelijk afwezig geweest. Rebooten die troep!

noah81

Avatar

Gewoon doorgaan maar met veel meer lekkere meiden erin.
Voor mij is dit gewoon heerlijk hersenloos vermaak en dat vind ik prima naast alle andere serieuze baggerfilms van tegenwoordig..

nieuwslaatste nieuws