Brad Pitt doet ook mee aan nieuwe Tarantino

Brad Pitt doet ook mee aan nieuwe Tarantino

Die eindelijk een titel heeft!

Brad Pitt heeft ook een rol in de nieuwste film van Quentin Tarantino over de moord op Sharon Tate door de Manson-familie in 1969, en de cultuur daaromheen.

De film heeft nu eindelijk een behoorlijke titel gekregen: Once Upon a Time in Hollywood, waar natuurlijk ook weer Tarantino's liefde voor de films van Sergio Leone in naar voren komt, wat al in zoveel van zijn films te zien en te horen was.

Eerder werd al bekend dat Leonardo DiCaprio een grote rol in Once Upon a Time in Hollywood gaat spelen, die van Rick Dalton, een voormalige ster van een western televisieserie. Brad Pitt gaat Cliff Booth spelen, die lange tijd de stuntdubbel was van Dalton, inclusief in die serie.

Tarantino zegt daarover: ''Beiden hebben ontzettende moeite om het te maken in een Hollywood dat ze niet meer herkennen. Maar Rick heeft een hele beroemde buurvrouw... Sharon Tate. Ik ben al vijf jaar met dit script bezig, en heb bijna mijn hele leven in Los Angeles gewoont, ook al in 1969. Ik kijk er erg naar uit om dit verhaal te vertellen, over een Los Angeles en een Hollywood die niet meer bestaan.''

Once Upon a Time in Hollywood moet wereldwijd op 9 augustus 2019 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair