'Most Likely to Murder' trailer: 'Rear Window' voor stoners

'Most Likely to Murder' trailer: 'Rear Window' voor stoners

Een komisch moord-mysterie voor als je thuisblijft tijdens de feestdagen.

Most Likely to Murder: een komisch moordmysterie voor hen die thuisblijven tijdens de feestdagen, zo wordt Most Likely to Murder omschreven door Lionsgate. En als Rear Window maar dan voor stoners. Lionsgate heeft net de eerste trailer uitgebracht, die je nu hieronder kunt bekijken, met Adam Pally in de hoofdrol en daarnaast rollen voor onder andere Vincent Kartheiser en Rachel Bloom.



Billy was ooit de coolste gozer op de middelbare school, door iedereen geliefd. Vijftien jaar later keert hij terug naar het stadje waar hij toen opgroeide en op school zat, denkend dat hij als een held onthaald zal worden, geliefd zoals vroeger. In plaats daarvan komt hij erachter dat hij niet meer zo cool is als vroeger.

En dat zo'n grote liefde van toen, waar hij stiekem nog gevoelens voor koestert ondanks dat ze al anderhalf decennium uit elkaar zijn, nu een relatie heeft met de man die in hun schooltijd een sociale paria was. Billy raakt geobsedeerd door het idee dat deze man eigenlijk een moordenaar is, verantwoordelijk voor een mysterieuze lokaal overlijden. Dus probeert Billy dat met alle macht te gaan bewijzen.

NieuwsFilm

meest populair