Andy Serkis over eventuele terugkeer Snoke

Andy Serkis over eventuele terugkeer Snoke

En zijn achtergrondverhaal.

Een controversieel punt in Star Wars: The Last Jedi is het lot en de achtergrond van Supreme Leader Snoke. Hij wordt gespeeld door Andy Serkis en werd opgezet als een grote schurk, die een enorme rol zou hebben. Maar dat mocht niet zo zijn, en we leerden vrijwel niets over het personage.

In een interview met Entertainment Weekly vertelt Serkis dat er wel gewerkt is aan een uitgebreid achtergrondverhaal. "We wilden dat er een flink mysterie rond hem bestond. Maar er was wel... J.J. [Abrams] en ik hebben het erover gehad, Rian [Johnson] en ik hebben er ook naar gekeken en een achtergrond voor hem bedacht. Maar er is mij gevraagd niet alles te vertellen, mocht hij op de een of andere manier terugkeren; of dat nou in een prequel of op een andere manier is. Ik vind dat wel heel cool. Dat het een mysterie blijft voor mensen. Ik weet dat sommige mensen het vervelend vinden, maar het staat ons wel toe hem op een later moment verder te verkennen en gelaagder te maken."

Serkis schatte wel in dat Snoke een paar honderd jaar oud is als The Last Jedi begint. En dat hij misschien wel terugkeert. "Ik denk dat daar wel ruimte voor is. Ik denk dat alles mogelijk is in een Star Wars-film. Ik teken er wel voor. Ik denk dat er veel meer in het personage zit, maar heb met niemand hierover gesprekken gehad."



NieuwsFilm

meest populair