Nicolas Cage is Superman in 'Teen Titans GO!'

Nicolas Cage is Superman in 'Teen Titans GO!'

Na jaren van wachten is het zover!

Oscarwinnaar Nicolas Cage had in de jaren 90 bijna de rol van superman gespeeld. De film van Tim Burton werd echter gecanceld en Cage speelde jaren later Ghost Rider. Nu stapt hij dan toch in de huid van de "Man of Steel", en wel in de animatiefilm Teen Titans GO! to the Movies.

Cage zal de stem van de Justice League-held voor zijn rekening nemen in de avondvullende animatiefilm gebaseerd op gelijknamige comic-reeks en vooral de zeer succesvolle animatieserie van Cartoon Network. Cage sluit aan bij singer/songwriter Halsey, die haar stem leent aan Wonder Woman, en Lil Yachty, die Green Lantern voor zijn rekening neemt. Volgens USA Today worden komende tijd meer bekendheden onthuld die stemmen voor hun rekening nemen in de animatiefilm van Warner Animation Group (WAG).


De voornaamste figuurtjes in de animatiefilm van regisseurs Aaron Horvath en Peter Rida Michail worden ingesproken door Scott Menville als Robin, Hynden Walch als Starfire, Tara Strong als Raven, Khary Payton als Cyborg, Greg Cipes als Beast Boy, Will Arnett als Slade Wilson en Kristen Bell als Jade Wilson. Vanaf 8 augustus in de bioscoop. Hieronder het (herkenbare) affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair