Oscar Isaac vervangt Mark Wahlberg in Netflix' 'Triple Frontier'

Oscar Isaac vervangt Mark Wahlberg in Netflix' 'Triple Frontier'

Binnenkort gaan de opnames eindelijk van start!

Netflix lijkt het onmogelijke gedaan te hebben: nieuw leven in misdaaddrama Triple Frontier blazen. De film was eigenlijk een project van Paramount Pictures, maar na het aannemen van een nieuw bestuur besloten ze Triple Frontier opzij te schuiven. Daarmee joegen ze ook acteurs als Casey Affleck en Mahershala Ali weg, maar één castlid is altijd gebleven om regisseur J.C. Chandor te steunen: Ben Affleck. Deze week is de volledige cast ingevuld.

Een half jaar geleden leerden we al dat namen als Mark Wahlberg, Charlie Hunnam, Pedro Pascal en Garrett Hedlund in gesprek waren voor een belangrijke hoofdrol. Deadline heeft inmiddels de cast bevestigd, alhoewel Wahlberg niet meer van de partij is en zodoende ruimte gemaakt heeft voor Oscar Isaac. Filmmaker Chandor wilde al een heel lange tijd met de laatstgenoemde werken, maar wegens een overvol rooster kon hij niet. Het is niet geheel gek dat het nu wel eindelijk kan, na al die vertragingen.

Bekijk de afbeeldingAls we de berichten moeten geloven gaan de opnames volgende week maandag eindelijk van start. Daarnaast is er stuk van het plot weggegeven, welke zich afspeelt rondom de Punt der Drie Grenzen. In het misdaaddrama - waarvan Deadline geleerd heeft dat het een nieuwe titel zal krijgen - wordt de loyaliteit tussen vijf vrienden op de proef gesteld wanneer ze herenigen om een Zuid-Amerikaanse drugsbaas uit te schakelen. Tijdens hun missie ontketenen ze een reeks onbedoelde consequenties.

Het momenteel nog genoemde Triple Frontier is geschreven door Mark Boal. Niet alleen Casey Affleck, Ali en Wahlberg hebben afstand van het project moeten nemen wegens andere films, ook bekende acteurs als Tom Hanks, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Channing Tatum, Will Smith en Tom Hardy waren ooit in beeld. Alhoewel J.C. Chandor al een poos betrokken is als regisseur, had men oorspronkelijk Kathryn Bigelow op het oog. Nu de opnames volgende week beginnen, zal Triple Frontier vermoedelijk volgend jaar uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair