Gerucht: Nauwelijks een alien te zien in 'Venom'

Gerucht: Nauwelijks een alien te zien in 'Venom'

De symbiote zou pas op het laatst in beeld komen.

Toen de eerste trailer voor Venom werd vrijgegeven, bracht die heel veel. Maar één ding niet: en dat is het titelpersonage. Het gerucht gaat nu dat daar om een reden voor gekozen is. De symbiote zou nauwelijks te zien zijn in de film en er zou zelfs pas aan het einde van de film volledig gevormd zijn.

Naar het schijnt heeft regisseur Ruben Fleischer ervoor gekozen het buitenaards wezen niet of nauwelijks in beeld te brengen. Hoofdpersoon Eddie Brock (Tom Hardy) zou vrijwel constant te zien zijn en als hij zijn nieuwe superkrachten gebruikt, uiten die zich naar het schijnt door bijvoorbeeld donkere aders op zijn armen.

Pas aan het eind van Venom zou de symbiote volledig te zien zijn. Maar zelfs dan gaat het om een strijd die slechts een paar minuten duurt; de strijd met een wetenschapper die ook geïnfecteerd is door een buitenaardse symbiote en er iets slechter op is geworden dan de held uit de titel.

Natuurlijk is het slechts een gerucht, maar er zou zomaar een kern van waarheid in kunnen zitten. Denk maar aan de trailer, waarin zelfs niet gehint wordt naar het personage. Vanaf 4 oktober weten we het, want dan vindt de première plaats.



NieuwsFilm

meest populair