Meerdere 'Star Trek'-scripts in ontwikkeling

Meerdere 'Star Trek'-scripts in ontwikkeling

Maar die van Quentin Tarantino klinkt toch het interessantst.

Door de tegenvallende box office prestaties van Star Trek: Beyond, heeft Paramount besloten de filmreeks even te heroverwegen. Zo werd onthuld dat er een script in ontwikkeling is van Quentin Tarantino en dat de schrijversruimte van de franchise aan het werk gezet is met dat R-Rated idee. Maar volgens acteur Zachary Quinto doet men meer dan alleen dat.

"Er is een script dat geschreven werd voordat Quentin Tarantino met zijn idee kwam," begon Quinto. "Ik geloof dat ze er meer dan een ontwikkelen. Ik weet niet wat er aan de hand is precies. Quentin maakt nog een andere film. Dus ik geloof dat we allemaal in afwachting zitten. Iedereen vindt het een ongelofelijk idee om met Quentin samen te werken aan een Star Trek-film, maar ik weet dat Simon [Pegg] en Doug Jung, die [Star Trek Beyond] schreef, werken aan een script. En dat er nog een paar andere schrijvers aan een ander script werken."

Kortom: er zijn meerdere films in de franchise in de maak en Paramount neemt ogenschijnlijk vooral een afwachtende houding in, om te zien welke het beste bevalt.



NieuwsFilm

meest populair