Algemeen

'The Grudge'-reboot krijgt premièredatum

In de zomer van 2019 keert de franchise terug.

door Jim Pedd om 12:24 in Algemeen
De zomer van 2019 is er een waarin we weer in de bioscoop mogen gruwelen van The Grudge. Sony Pictures heeft vandaag bekend gemaakt dat de Amerikaanse release van de reboot op 16 augustus 2019 plaatsvindt. Dat meldt Deadline vandaag.

Over de reboot is vrij weinig bekend, behalve dat deze geschreven is door Nicolas Pesce, die hem ook mag regisseren. Hij bracht ons in 2016 de indie-horror The Eyes of My Mother, waarmee hij veel lof oogstte. Verder lijkt het plot in elk geval deels dat van de originele Japanse films te volgen, al zal er wel een nieuwe en Amerikaanse draai aan gegeven worden.

Er wordt nog druk naar een cast gezocht. De hoofdrolspeelster is Andrea Riseborough. Verder zijn ook Lin Shaye, John Cho en Demian Bichir al aan boord van de horrortrein gestapt. De opnames van de nieuwe horrorfilm moeten aankomende mei al van start gaan.

Vanaf 16 augustus 2019 in de Amerikaanse bioscoop, vermoedelijk rond die tijd ook in de Nederlandse.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

conspiracy

Avatar

Een reboot slaat toch nergens op. Zo populair is de serie niet en de eerste films zowel de Japanse als de Amerikaanse zijn prima. Lijkt me niet dat dit echt een succes wordt of dat er echt veel mensen op zitten te wachten. Laatste Ring film deed ook niet echt bijzonder goed.

NieuwsFilm

meest populair