Nu al plannen voor vervolg 'A Quiet Place'

Nu al plannen voor vervolg 'A Quiet Place'

De studio moet alleen nog even groen licht geven.

Het succes van A Quiet Place is groter dan verwacht. De film van John Krasinski beleefde de twede beste opening van een originele horrorfilm en dat is interessant. Interessant genoeg voor de schrijvers, Bryan Woods en Scott Beck, om al na te denken over een eventueel vervolg.

"Het is een geweldige wereld," begon Woods tegenover Fandango. "Er zijn zoveel dingen die je mogelijk zou kunnen doen." Er zijn ook nog flink wat plannen uit de oorspronkelijke versies van het script die niet meegenomen zijn in het eindproduct. "Absoluut. Dus ja, er zijn zoveel verschillende verhalen die je zou kunnen vertellen," voegde Beck toe. "Maar aan het einde van de dag, draait het om de personages en wat de situatie betekent voor hun onderlinge dynamiek."

De scenaristen lijken dus wel akkoord met een vervolg. De vraag is nu of Paramount daar ook zin in heeft. Maar gezien het succes van de film, lijkt die kans wel aanwezig. De film kostte namelijk 17 miljoen dollar om te maken, maar bracht tot nu toe al 71 miljoen dollar op aan de box office (en draait pas net in de bioscoop).

In Nederland vindt de première plaats op 12 april.



NieuwsFilm

meest populair