Russo's bedenken oplossing om X-Men naar MCU te brengen

Russo's bedenken oplossing om X-Men naar MCU te brengen

Ze willen de Secret War comics verfilmen.

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Disney Fox voor meer dan vijftig miljard dollar zou overnemen. Voorlopig zijn de studio's nog niet samengevoegd en laat dat vermoedelijk nog wel een paar maanden op zich wachten. Er zijn immers verschillende regelgevende instanties die nog toestemming moeten geven. Desondanks denken regisseurs Anthony en Joe Russo alvast na over de toekomst.

Toen hen gevraagd werd hoe ze de X-Men en Fantastic Four naar het MCU zouden willen brengen, wezen ze erop dat de Secret Wars comics wel eens interessant zouden kunnen zijn. "Als de overname van Fox door Disney doorgaat, dan zijn er ineens veel meer personages om mee te werken. En dat met gegeven zou het wel eens interessant kunnen zijn om iets als Secret Wars te maken," aldus de filmmakers.

In de Secret Wars-comics kwamen meerdere alternatieve realiteiten bij elkaar en stonden helden van heel het Marvel Universum tegenover schurken die uit allerhande verschillende plekken kwamen. In de live-action films zou het een mooie manier kunnen zijn om de X-Men naar het MCU-universum te brengen. Zoiets zou ook moeten gebeuren, want de afwezigheid van mutanten in het MCU is iets dat opgelost moet worden om de universa samen te kunnen voegen. Een alternatieve realiteit is dan een makkelijke weg om te nemen...

Overigens blijft het van belang om in het achterhoofd te houden dat voorgaande niets meer dan speculatie is.



NieuwsFilm

meest populair